Ρεάλ Μαδρίτης: Μήνυση κατά του διαιτητή Μονουέρα

Η ανακοίνωση της "Βασίλισσας".

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πως έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά του διαιτητή Μονουέρα για “οικειοθελή και παρατεταμένη παράλειψη” των συνθημάτων που ακούστηκαν κατά του Βινίσιους στον αγώνα της “Βασίλισσας” με την Οσασούνα το προηγούμενο Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κλαμπ:

“Μετά τις σοβαρές προσβολές που ειπώθηκαν, για άλλη μια φορά, κατά του παίκτη μας Βινίσιους Τζούνιορ, εν προκειμένω στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος που έπαιξε η ομάδα μας στο Ελ Σαντάρ, η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει τα εξής:

-Ο σύλλογός μας κατέθεσε μήνυση στην Πειθαρχική Επιτροπή της Βασιλικής Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά του διαιτητή αγώνα Χουάν Μαρτίνεζ Μονουέρα , ως αποτέλεσμα της αμελείας σύνταξης της έκθεσης του διαιτητή. Αυτός ο διαιτητής οικειοθελώς και εσκεμμένα παρέλειψε τις προσβολές και τις εξευτελιστικές κραυγές που κατευθύνονταν επανειλημμένα προς τον παίκτη μας Βινίσιους Τζούνιορ, παρόλο που είχε προειδοποιηθεί επίμονα από τους παίκτες μας την ίδια στιγμή που λάμβαναν χώρα.

-Επιπλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επίσης καταθέσει καταγγελία σε αυτό το ομοσπονδιακό όργανο σχετικά με τις προαναφερθείσες ύβρεις και ταπεινωτικές κραυγές και τις διαβίβασε στην Κρατική Επιτροπή κατά της βίας, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και της μισαλλοδοξίας στον αθλητισμό, ώστε όσοι εξέφρασαν να αναγνωρίζονται και να τιμωρούνται.

-Υπό το πρίσμα αυτών των ατυχών γεγονότων που συνέβησαν στο Ελ Σαντάρ, η Ρεάλ Μαδρίτης επεκτείνει την καταγγελία που υπέβαλε την περασμένη Παρασκευή, 15 Μαρτίου, στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα κατά των εγκλημάτων μίσους και διακρίσεων, για τις ρατσιστικές και μίσους προσβολές που απευθύνονται στον παίκτη μας Βινίσιους Τζούνιορ κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο στο Μοντζούικ και στο Μητροπολιτικό στάδιο της Μαδρίτης, ζητώντας να εντοπιστούν οι δράστες. Η Ρεάλ Μαδρίτης καταδικάζει για άλλη μια φορά αυτές τις βίαιες επιθέσεις ρατσισμού, διακρίσεων και μίσους και απαιτεί να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, μια για πάντα, προκειμένου να εξαλειφθεί η βία που υφίσταται ο παίκτης μας Vinicius Junior”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.