Τα κάνει όλα

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 3-0 της Ρεάλ με τη Θέλτα, με την επίτευξη ενός ιστορικού ρεκόρ, ενός... ακόμη χατ τρικ, αλλά και με μια «βουτιά» πολυτελείας.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 3-0 της Ρεάλ με τη Θέλτα, με την επίτευξη ενός ιστορικού ρεκόρ με ένα… ακόμη χατ τρικ, αλλά και με μια «βουτιά» πολυτελείας. Ο Πορτογάλος οδήγησε τη «βασίλισσα» στη 18η διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και φυσικά την κράτησε στην πρώτη θέση της Πριμέρα Ντιβισιόν.


Με πιθανή νίκη επί της Λουντογκόρετς οι «μερένχες» θα σπάσουν το σχετικό ρεκόρ της Μπαρτσελόνα, η οποία είχε 18 σερί «τρίποντα» το 2005/06.


Ο Κριστιάνο άνοιξε το σκορ στο 36′ μετατρέποντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος «βουτώντας» στο όριο της περιοχής. Τα άλλα δύο γκολ, ωστόσο, που σημείωσε στο 65′ και το 81′ με κοντινά σουτ δεν ήταν μόνο κανονικά, αλλά και αρκετά να τον οδηγήσουν σε ένα μεγάλο ρεκόρ.


Μ’ αυτά τα τέρματα ο Ρονάλντο έφτασε τα 23 συνολικά μετά από μόλις 14 αγωνιστικές στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και τα 23 χατ τρικ στην καριέρα του με τη Ρεάλ. Μόνο οι θρυλικοί Τέλμο Θάρα και Αλφρέδο Ντι Στέφανο είχαν από 22 έκαστος.


Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Πεπέ, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Ιγιαραμέντι, Κρόος, Μπέιλ, Ροδρίγες (52′ Αρμπελόα), Μπενζεμά (81′ Κοεντράο), Ρονάλντο (84′ Ερνάντες)


Θέλτα (Εδουάρδο Μπερίτσο): Αλβαρεθ, Φοντάς, Καμπράλ, Μάγιο, Τζόνι, Ραντόγια, Πάμπλο Ερνάντες, Κρον-Ντέλι (84′ Μίνα), Ορεγιάνα, Νολίτο (73′ Σέρχι Γκόμεθ), Ορεγιάνα (69′ Φερνάντεθ), Λαριβέι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.