Γρανάδα-Σοσιεδάδ 2-3: Ανατροπή Ευρώπης στο τελευταίο 10λεπτο (highlights)

Η Σοσιεδάδ μετά από 4 αποτυχίες στη σειρά σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League, νίκησε 3-2 στην Γρανάδα με ανατροπή και προσπέρασε την Μπέτις στη μάχη της Ευρώπης.

Στο πρώτο μέρος η Γρανάδα μπήκε με ορμή δείχνοντας ότι θέλει το ματς για τη σωτηρία της. Ο Γιόζβιακ απείλησε στο 17′ και στη συνέχεια της φάσης μέσω VAR ήρθε το πέναλτι που έκανε γκολ ο Ουζούνι για το 1-0 στο 21′. Η Σοσιεδάδ χωρίς να εντυπωσιάσει βρήκε την ισοφάριση με την κεφαλιά του Σαντίκ στο 33′, με την Γρανάδα να παίρνει και πάλι τα ηνία της αναμέτρησης και να χάνει δύο ευκαιρίες σε ένα τρίλεπτο στο 42′ με τον Πελίστρι και στο 45′ με τον Ρουίθ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όμως ο Ουζούνι ήρθε να συμπληρώσει την προσπάθεια του Πελίστρι γράφοντας το 2-1 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γρανάδα προσπάθησε να “σβήσει” το ματς και το κατάφερε μέχρι το τελευταίο 10λεπτο που η άμυνά της “έκανε νερά”. Ο Λε Νορμάντ ισοφάρισε με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση στο 80′ και 5 λεπτά αργότερα ο Αντρέ Σίλβα που ήρθε από τον πάγκο έγραψε το τελικό 2-3 από κοντά. Ο Πελίστρι είχε την τελευταία φάση στο ματς, αλλά τον πρόλαβε ο Θουμπιμέντι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.