Σεβίλλη-Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-2: Άλμα παραμονής με Εν-Νεσίρι ηγέτη (highlights)

Τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη, πέτυχε η Σεβίλλη απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ που έψαχνε μία επιτυχία, μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισππανίας από τη Μαγιόρκα μεσοβδόμαδα.

“Κλινική” η ομάδα του Φλόρες δημιούργησε λίγες φάσεις, αλλά κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές λαι είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, δεχόμενη δύο γκολ από στημένες φάσεις.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εν-Νεσίρι, η Σεβίλλη πήρε γρήγορο προβάδισμα και πριν να συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο, είχε προηγηθεί 2-0. Στο 11ο λεπτό ο Ρομέρο επειχείρησε το σουτ, ο Ρεμίρο απέκρουσε και από κοντά ο Εν-Νεσίρι πέτυχε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ρομέρο έβγαλε την ασίστ για τον Μαροκινό που από πλάγια θέση νίκησε τον Rεμίρο, πολύ ωραίο τέρμα από τον επιθετικό των Σεβιγιάνων, που έφτασε τα 9 στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια η Ρεάλ Σοσιεδάδ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απειλήσει, αλλά κατάφερε να μειώσει στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, όταν σε χέρι του Ράμος δόθηκε πέναλτι, με τον Αντρέ Σίλβα να σκοράρει απέναντι στην ομάδα με την οποία είχε παίξει ως δανεικός από την Μίλαν την περίοδο 2018-19.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα, με τον Σέρχιο Ράμος να πετυχαίνει το 3-1 με κεφαλιά στο 66ο λεπτό και τον Μπράις Μέντεθ στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 3-2. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για την ομάδα του Αλγουαθίλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.