Οσασούνα – Θέλτα 0-3: Επιστροφή στις νίκες με πρωταγωνιστή τον Στραντ Λάρσεν (highlights)

Με το 8ο γκολ του Νορβηγού επιθετικού στο πρωτάθλημα και με το 4ο του Τάσου Δουβίκα η Θέλτα πέρασε άνετα από το Εστάντιο Ελ Σαντάρ.

Με δύο γκολ μέσα σε μόλις ένα λεπτό η Θέλτα κατάφερε να βάλει τις βάσεις ώστε να πάρει μία πολύ σπουδαία νίκη, καθώς επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, ύστερα από δύο σερί ήττες. Οι γαλάζιοι του Ράφα Μπενίτεθ με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Στράντ Λάρσεν άνοιξαν το σκορ στο 24ο λεπτό, με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Νορβηγού, ο οποίος απέφυγε διαδοχικά τρεις παίκτες της Οσασούνα και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ερέρα.

Πριν καν καταλάβουν τι έχει γίνει οι παίκτες της Οσασούνα, ο Στραντ Λάρσεν πήρε και πάλι την μπάλα στα πόδια του, αυτή τη φορά στα δεξιά και με ωραία κίνηση απέφυγε τον αμυντικό και γύρισε την μπάλα στον Ντε Λατόρε που με προβολή έγραψε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος η Οσασούνα είχε συνεχώς την μπάλα στα πόδια της, έκανε κάποιες ευκαρίες, όχι όμως την κλασική και σου έδινε την εντύπωση πως… 250 λεπτά να κρατούσε ο αγώνας γκολ δεν θα έβαζε. Η Οσασούνα μπορέι να μην σκόραρε, το έκανε όμως η Θέλτα στο 90ο λεπτό με τον Τάσο Δουβίκα, ύστερα από πολύ ωραία πάσα από τον Τζάιλσον και πλασέ του Έλληνα επιθετικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.