Σεβίλλη-Οσασούνα 1-1: Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι (highlights)

Η Σεβίλλη έμεινε για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι εντός μακριά από τη νίκη παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στην Οσασούνα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Φτωχό ήταν το πρώτο μέρος από άποψη ποιότητας με τον νεαρό Ισαάκ Ρομέρο να είναι ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι. Ο νεαρός μόλις στην 3η του συμμετοχή, έχασε τετ α τετ στο 5′, έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ στο 25′ πλασάροντας εντυπωσιακά και ετοίμασε ακόμη ένα για να το χάσει ο Οκάμπος.

Άλλη εικόνα είχε το δεύτερο μέρος με την Οσασούνα να βρίσκει την ισοφάριση στο 55′ όταν ο Γκαρσία σούταρε με δύναμη ο Μπούντιμιρ πετάχτηκε και έκανε το 1-1 . Ακούνια και Ιμπάνιες είχαν τις ευκαιρίες τους αλλά αστόχησαν. Στο 86′ ο Σούσο αποβλήθημε μέσω VAR με το διαιτητή Κούαδρα να ακυρώνει την κίτρινη που είχε δώσει αρχικά.

H Οσασούνα ακούμπησε το 1-2, αλλά το πλασέ του Ορόθ στο 90′ έφυγε έξω. Η τελευταία ευκαιρία ανήκει στην Σεβίλλη με τον Ράμος να σουτάρει και τον Ερέρα να απομακρύνει με διπλή προσπάθεια στις καθυστερήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.