Ράγιο Βαγιεκάνο – Βαλένθια 0-1: Με MVP και σκόρερ τον Σέρχι Κανός


Το πρώτο γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια του Σέρχι Κανός οι “νυχτερίδες” κατάφεραν να πάρουν την πρώτη του νίκη μετά από πέντε διαδοχικά ματς. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ με σουτ λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι “Γ” της εστίας του Ντιμιτριέφσκι.

Γενικά το παιχνίδι δεν ήταν καλό, έλειπε η ποιότητα και οι φάσεις, μόλις τέσσερις, με την πρώτη να είναι για τους γηπεδούχους και τον Ίσι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Μαρμαντασβίλι αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία φάση, ενώ στο δεύτερο μέρος μόλις ένα λεπτό πριν σκοράρει ο Κανός είχε στείλει… μύνημα στον Ντιμιτριέφσκι και στην άμυνα της Ράγιο με σουτ που πέρασε κόρνερ. Από το κόρνερ ήρθε και το γκολ στο 61ο λεπτό.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης όσο και να προσπάθησε η Ράγιο δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 3ο λεπτό του επιπλέον χρόνου είδε, μετά από τσεκ στο VAR την απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τιερί για φάουλ ένα μέτρο έξω από την περιοχή στον Άλβαρο. Από το φάουλ που εκτέλεσε ο Μπεμπέ η μπάλα πέρασε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μαρμαντασβίλι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.