Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-3: Δωρεάν σεμινάριο ποδοσφαίρου! (highlights)

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ "σκόρπισε" την Βιγιαρεάλ μέσα σε 15 λεπτά στο τέλος του πρώτου μέρους με μπαλάρα και σκόρερ τους Μερίνο, Θουμπιμπέντι και Κούμπο.

Στιο πρώτο ημίχρονο η Βιγιαρεάλ έμεινε πιστή στο πλάνο του Μαρθελίνο για περίπου 20 λεπτά, αλλά στα τελευταία δεκεπάντε λεπτά η Σοσιεδάδ παρέδωσε δωρεάν σεμινάρια ποδοσφαίρου στο Εστάδιο ντε λα Θεράμικα και διέλυσε την Βιγιαρεάλ σκοράροντας τρεις φορές και βάζοντας πρόωρο τέλος στο ματς.

Το 1-0 έκανε ο Μερίνο με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Κούμπο νικώντας τους πάντες στον αέρα. Η Βιγιαρεάλ μετά από αυτό το γκολ έχασε κάθε ίχνος συνοχής με την Σοσιεδάδ να εκμεταλλεύεται το μομέντουμ και να σκοράρει στο 41′ ξανά με τον Θουμπιμέντι. Ο αμυντικός μέσος της ομάδας του Αλγουαθίλ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας σε σουτ του Ζακχάριαν και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Πριν τελειώσει ο ημίχρονο από λάθος του Αλμπιόλ, ο Σαντίκ βρήκε τον Μερίνο που έκανε φανταστική ασίστ με τακουνάκι στον Κούμπο, ο οποίος πλάσαρε τον Γιόργκενσεν σωστά για το 3-0. Μια τρομερή ποδοσφαιρική παράσταση από την Σοσιεδάδ.

Στο δεύτερο μέρος η Σοσιεδάδ διαχειρίστηκε άψογα το ματς, μιας και ακολουθεί η μάχη με την Ίντερ στο Champions League, η Βιγιαρεάλ επιτέθηκε και είχε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες με τον Ρεμίρο αλλά και τους αμυνομένους να μην επιτρέπουν σε κανέναν να δει εστία. Το τελικό 0-3 ήταν δικαιότατο για την ομάδα του Αλγουαθίλ και πισωγύρισμα για την ομάδα του Μαρθελίνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.