Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα 2-0: Στο ρελαντί και ρετιρέ (highlights)

Άνετα η Ρεάλ επέστρεψε στη κορυφή κερδίζοντας τη Γρανάδα με γκολ των Μπραχίμ Ντίαζ και Ροντρίγκο.

Χωρίς πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, στο ρελαντί η Ρεάλ και χωρίς να ζοριστεί κατάφερε να πάρει προβάδισμα με το 2ο φετινό γκολ του Μπραχίμ Ντιάζ μετά από φοβερή πάσα του Τόνι Κρόος (1-0, 27ο λεπτό). Η ομάδα του Αντσελότι είχε μόλις δύο φάσεις και αρκετή γκρίνια προς τον διαιτητή.

Λίγες φάσεις έφτιαξε και στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ κι σκόραρε με τον Ροντρίγκο που έφτασε τα 5 γκολ στα τελευταία τρία ματς, 6ο φετινό στη La Liga (2-0, 57ο λεπτό). Ακίνδυνη η Γρανάδα δεν έκανε ούτε μία τελική. Η Ρεάλ επέστρεψε ξανά στη κορυφή με την 12η νίκη της, στο Μπερναμπέου και μέχρι το τέλος του 2023 έχει να δώσει ακόμα τέσσερα παιχνίδια σε Ισπανία και Champions League.

Επέστρεψε ο Κέπα στην αποστολή, όμως προτιμήθηκε ξανά ο Λούνιν (5η συμμετοχή), η Ρεάλ παρατάχτηκε με αρκετές απουσίες για ακόμα μια φορά, έλειπαν οι γνωστοί τραυματίες, Τσουαμενί, Κουρτουά, Γκιουλέρ, Μιλιτάο, Καμαβινγκά, Βινίσους και ο Μόντριτς.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν, Καρβαχάλ (46′ Λούκας), Ρούντιγκερ, Αλαμπα, Μεντί, Κρόος, Βαλβέρδε, Μπραχίμ Ντίαζ (88′ Πας), Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο (85′ Γκονθάλο Γκαρθία), Χοσέλου (70′ Θεμπάγιος)

Γρανάδα (Αλεξάντερ Μεδίνα): Ραούλ Φερνάντεθ (11′ Φερέιρα), Σάντσεθ, Μαναφά (64΄Πέτροβιτς), Μιγκέλ, Τορέντε, Νέβα, Σέρχιο Ρουίθ, Γκουμπάου, Θαραγόθα (83′ Καρέρας), Ουζούνι (64′ Βάισμαν), Μπογέ (83′ Πουέρτας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.