Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ θέλει να προκαλεί

Ο Ζεράρ Πικέ τόνισε πως του αρέσει να προκαλεί και πως του αρέσει η αντιπαλότητα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα τόνισε πως κατά τη διάρκεια της καριέρα του άκουσε πολλά στις έδρες των Ρεάλ Μαδρίτης και Εσπανιόλ και πως αυτό του έδινε έξτρα κίνητρο. Παράλληλα, δήλωσε πως δεν τον επηρεάζει η κριτική.

Αρχικά, ο Πικέ δήλωσε: «Μου αρέσει να προκαλώ. Μου αρέσει να υπάρχει αυτή η αντιπαλότητα, αλλά σε λεκτικό επίπεδο και με ωραίο τρόπο. Δεν καταλαβαίνω όμως όσους μεταβαίνουν από το επίπεδο αυτό στη βία. Προσωπικά νιώθω άνετα μέσα σε μια τέτοια διαμάχη. Όταν πήγαινα στις έδρες της Ρεάλ και της Εσπανιόλ άκουγα πολλά, αλλά εγώ είχα αλληλεπίδραση με την κερκίδα και αυτό τους έκανε πιο έξαλλους. Μου άρεσε πολύ και μου έδινε έξτρα κίνητρο να παίζω καλύτερα. Το ποδόσφαιρο, άλλωστε, είναι ένα show και κρύβεται μεγάλο ενδιαφέρον στις κόντρες που υπάρχουν στα ντέρμπι».

Και συμπλήρωσε: «Η κριτική δεν με επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο. Και είναι καλό να μην επηρεάζεσαι από το τι λέγεται και γράφεται για σένα. Είναι σημαντικό για την καθημερινή σου συγκέντρωση να μην επιτρέπεις σε τέτοια πράγματα να σε επηρεάζουν, ειδάλλως θα έχει πρόβλημα και θα χρειαστείς βοήθεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.