Ρεάλ Μαδρίτης: Χρειάζεται διαχείριση θυμού ο Βινίσιους

Μετά την μη αναμόμενη ισοπαλία της Κυριακής με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, η Ρεάλ Μαδρίτης έπεσε από την κορυφή και δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί των τεσσάρων εντός έδρας νικών στη La Liga.

O επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, δέχθηκε κριτική για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Συγκεκριμένα, συγκρούστηκε λεκτικά με τον τερματοφύλακα της Ράγιο, Στόλε Ντιμιτριέφσκι, και αναλώθηκε σε πολλές αντιπαραθέσεις σε όλη τη διάρκεια των 90 λεπτών.

Μετά από αυτή την αναμέτρηση, το σύμβολο της Μπαρτσελόνα Κάρλες Πουγιόλ παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να βοηθήσει τον Βινίσιους να διορθώσει τη στάση του στον αγωνιστικό χώρο, με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης Νάτσο Φερνάντεθ. μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης ενόψει της αναμέτρησης με την Μπράγκα στο Champions League την Τετάρτη, να παραδέχεται ότι έχουν γίνει συζητήσεις με τον 23χρονο, για αυτό το θέμα.

«Μιλάμε πολύ με τον Βίνι. Είναι ένας τύπος παίκτη που νιώθει περισσότερες προκλήσεις από τους υπόλοιπους. Πάντα προκαλεί απογοήτευση. Μιλήσαμε μαζί του για να τον βοηθήσουμε να ηρεμήσει και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι. Σιγά σιγά γίνεται καλύτερος, αλλά έχει πολύ χαρακτήρα. Εδώ, τον φροντίζουμε πολύ. Αν ο Πουγιόλ θέλει να του μιλήσει, εξαρτάται από αυτόν».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Βινίσιους είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, αλλά ενοχλείται τακτικά στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να ξεσπάει, να δέχεται εύκολα κίτρινες κάρτες και να χάνει αγώνες λόγω τιμωρίας που τον οδήγησε να χάσει αγώνες λόγω τιμωρίας.. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αποφευχθούν παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.