Βιγιαρεάλ-Αλαβές 1-1: Πάλι καλά που είχε τον Μορένο (highlights)

Στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας παρέμεινε η Βιγιαρεάλ, μετά το νέο στραβοπάτημα, αυτή τη φορά στο "Θεράμικα", με τον Ζεράρ Μορένο να πετυχαίνει το μοναδικό της γκολ και να είναι ο μοναδικός παίκτης που ξεχώρισε από το κακό σύνολο που συνεχίζει να παραουσιάζει ο Πατσέτα.

Αναιμική και ιδιαίτερα προβληματική στο πρώτο ημίχρονο η Βιγιαρεάλ, τελείωσε αυτό το διάστημα χωρίς ούτε μία τελική προσπάθεια, απέναντι στους Βάσκους που είχαν τις δικές τους καλές στιγμές,στο 20΄και στο 22΄ με τον Σάμου. το σουτ του Μπλάνκο που πέρασε άουτ στο 39΄και κυρίως την μεγαλύτερη ευκαιρία με το αριστερό σουτ του Ριόχα μέσα από την περιοχή που έδιωξε με το δεξί πόδι ο Γιόργκενσεν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τους Βάσκους, όταν στο 48ο λεπτό, ο Γουρίδι με ωραία κάθετη πάσα, έβγαλε σε θέση βολής τον κορυφαίο παίκτη του αγώνα, τον 19χρονο Σάμου που πλάσαρε τον Γιόργκενσεν για το 0-1. Η ισοφάριση για τη Βιγιαρεάλ ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζεράρ Μορένο, σε χέρι του Σέντλαρ στο 65ο λεπτό. Το “κίτρινο υποβρύχιο”, έχει κερδίσει μόνο τρεις βαθμούς στους τελευταίους πέντε αγώνες πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.