Μπαρτσελονα: Ο Γιαμάλ επέλεξε Ισπανία

Ο 16χρονος ακραίος επιθετικός της Μπαρτσελόνα επέλεξε να αγωνιστεί με την Εθνική Ισπανίας. Αναμένεται να είναι στις επόμενες κλήσεις του προπονητή Ντε λα Φουέντε.

Ο Λαμίν Γιαμάλ ήταν εκπληκτικός με την Μπαρτσελόνα και πολυτιμότερος της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Βιγιαρεάλ την οποία οι μπλαουγκράνα νίκησαν με 4-3.

Έχοντας τραβήξει πάνω του τα βλέμματα της δημοσιότητας ο 16χρονος έπρεπε να πάρει μια σημαντική απόφαση και την πήρε, εύκολα. Επέλεξε να αφιερώσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας και όχι στο Μαρόκο με το οποίο μπορεί να αγωνιστεί.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας συναντήθηκε με τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του και συμφώνησαν στην συμμετοχή του στην εθνική ομάδα της χώρας. Ο παίκτης αναμένεται να κληθεί από τον προπονητή Ντε λα Φουέντε για τις αναμετρήσεις με την Γεωργία στην Τυφλίδα (8 Σεπτεμβρίου) και με την Κύπρο στην Γρανάδα (12 Σεπτεμβρίου).

Παρόλα αυτά η FIFA από το 2020 δίνει χρόνο στους ποδοσφαιριστές ακόμη και να αλλάξουν την απόφασή τους και ας έχουν αγωνιστεί με μια Εθνική ομάδα. Για να γίνει αυτό όμως ένας παίκτης θα πρέπει να μην έχει ξεπεράσει τις τρεις συμμετοχές με την Εθνική ανδρών πριν γίνει 21 χρόνων. Κάτι που λογικά δεν θα συμβεί με τον Γιαμάλ ο οποίος ενδέχεται να τις ξεπεράσει πριν γίνει καν 17 χρόνων. Πάντως οι Μαροκινοί προσπαθούν ακόμη να τον δελεάσουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.