Γκουντογκάν: «Από μικρός υποστηρίζω την Μπαρτσελόνα»

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν αποκάλυψε πως υποστηρίζει την Μπαρτσελόνα από μικρό παιδί και πως ήταν ένα από τα όνειρά του, να φορέσει τη φανέλα της.

Ο Γερμανός μέσος δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην καταλανική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην ποιότητα στο ρόστερ του συλλόγου. Παράλληλα, ο 32χρονος παίκτης τόνισε πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του με την εμπειρία του.

Αρχικά, ο Γκουντογκάν δήλωσε: «Είναι ένα όνειρο να βρίσκεσαι στην Μπάρτσα. Θυμάμαι ότι σαν παιδί παρακολουθούσα την Μπαρτσελόνα και έβλεπα την Μπαρτσελόνα του Ράικαρντ και του Πεπ. Είμαι οπαδός της Μπάρτσα, την παρακολουθούσα στενά κάθε χρόνο και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέλος της».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός μέσος συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι μπορώ να φέρω πολλή πείρα στο ‘τραπέζι’, αν και προφανώς υπάρχει τεράστια ποιότητα στο κέντρο της Μπάρτσα. Μπορώ να προσαρμοστώ σε διαφορετικούς ρόλους – πιο αμυντικούς και πιο επιθετικούς. Μου αρέσει να έχω την μπάλα και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μία ομάδα που αγωνίζεται όπως η Μπαρτσελόνα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω στο μέγιστο την ομάδα, γιατί η ομάδα είναι αυτό που μετρά στο τέλος».

Τέλος, ο 32χρονος παίκτης συμπλήρωσε: «Σημαίνει πολλά για μένα. Είναι μία σπουδαία ευκαιρία για μένα ώστε να συνεχίσω να αναπτύσσομαι και να βελτιώνομαι σαν παίκτης. Μίλησα κάποιες φορές μαζί του πριν υπογράψω, και θεωρώ ότι σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο για το ποδόσφαιρο. Ο τρόπος σκέψης και οι χαρακτήρες μας είναι παρόμοιοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.