Ρεάλ Μαδρίτης: Αχ αυτή η διακοπή…

Όλα πήγαιναν κατ ευχήν για την Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας χάσει μόλις 7 βαθμούς από τους πιθανούς 45, μέχρι τη διακοπή για το παγκόσμιο κύπελλο. Το 2023 έφερε κακά μαντάτα στη βασίλισσα, με την Ρεάλ να ολοκληρώνει το πρωτάθλημα στη δεύτερη θέση 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ ξεκίνησε με σπασμένα τα φρένα τη σεζόν, κάνοντας το 6/6, με μέσο όρο σχεδόν 3 γκολ σε κάθε παιχνίδι. Η ισοπαλία κόντρα στην Οσασούνα στο Μπερναμπέου δε “χάλασε” ιδιαίτερα την ομάδα του Αντσελότι, καθώς 2 αγωνιστικές μετά ήρθε το επιβλητικό 3-1 απέναντι στην Μπαρτσελόνα που έφερε τη βασίλισσα μόνη πρώτη με 31 βαθμούς μετά από 11 αγώνες.

2 στραβοπατήματα στη σειρά 1-1 με Τζιρόνα εντός και η πρώτη ήττα 3-2 σπό την Ράγιο στο Βαγέκας προσγείωσαν απότομα την Ρεάλ η οποία όμως και πάλι μέχρι τη διακοπή ήταν μέσα στο κόλπο, καθώς οδηγούσε την κούρσα με 1 βαθμό διαφορά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Τα “άσχημα” ξεκίνησαν μετά τη διακοπή με την βασίλισσα να χάνει έδαφος το οποίο δεν ανέκτησε ποτέ, με τα παιχνίδια μακριά από το Μπερναμπέου να είναι αυτά που ουσιαστικά της στέρησαν τον τίτλο. Η Βιγιαρεάλ και η Μαγιόρκα την υποχρέωσαν σε ήττες ενώ το πρωτάθλημα χάθηκε από την 23η ως την 28η αγωνιστική όταν είχε μόνο 2 νίκες σε 6 αγωνιστικές με τα υπολοιπα αποτελέσμα να είναι 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, μεταξύ των οποίων και το 2-1 στις καθυστερήσεις στην Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα τερμάτισε στην κορυφή με 88 βαθμούς με την Ρεάλ να έρχεται πίσω της με 78. Οι 7 εκτός έδρας ήττες σε 19 ματς κόστισαν το πρωτάθλημα καθώς στο Μπερναμπέου μέτρησε μόλις 1 ήττα. Είχε την καλύτερη επίθεση σκοράροντας 75 τέρματα και την 4η καλύτερη άμυνα με 36 γκολ παθητικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.