Μπαρτσελόνα : Ξεπούλημα

Η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να πουλήσει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες μπορεί ως τις 30 Ιουνίου όταν και κλείνει ο οικονομικός ισολογισμός για την προηγούμενη τριετία.

Η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να “ξεφορτωθεί” τους Ουμτιτί, Λανγκλέ, Ντεστ, Κογιάδο και Μάια ως τις 30 Ιουνίου σε μια τελευταία προσπάθεια να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τα οικονομικά της για την προηγούμενη τριετία.

Από τους παίκτες που προαναφέρθηκαν μόνο ο Κογιάδο δείχνει να έχει έτοιμη πρόταση και είναι από την Λας Πάλμας ενώ για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο. Η Τότεναμ που είχε πέρσι στο ρόστερ της δανεικό τον Λανγκλέ δεν θέλει να ανανεώσει τον δανεισμό.

Όσον αφορά τον Ουμτιτί φαίνεται να έχει προτάσεις αλλά δεν βιάζεται καθόλου να αποφασίσει. Να θυμίσουμε οτι ο παίκτης ήταν από αυτούς που δέχτηκαν μείωση στον μισθό τους για να μπορέσει η Μπαρτσελόνα να δηλώσει στην Λίγκα τον Φεράν Τόρες την προηγούμενη χρονιά.

Παράλληλα όλα δείχνουν οτι και ένας από τους Κεσιέ ή Φρενκι ντε Γιόνγκ – με φαβορί τον πρώτο – θα αποχωρήσουν από τους μπλαουγκράνα αλλά όχι με την ανάγκη να συμβεί αυτό τόσο βιαστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.