La Liga: Προς συμφωνία 11 ομάδων για ανώτατο όριο τιμής στα εκτός έδρας εισιτήρια

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Premier League, 11 σύλλογοι της ισπανικής ελίτ είναι κοντά σε συμφωνία για να τεθεί πλαφόν τιμής στα εκτός έδρας εισιτήρια.

Σε μια ιστορική συμφωνία πλησιάζουν 11 ομάδες που θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν στην La Liga, σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Άξονας της συμφωνίας είναι να τεθεί όριο τιμής στα 25 ευρώ για τα εισιτήρια που παίρνουν οι ομάδες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ισπανικής ελίτ. Παράλληλα, στην ατζέντα των συζητήσεων τίθεται και το κατώτατο όριο αριθμού των εισιτηρίων που μπορούν να δοθούν στις φιλοξενούμενες ομάδες, το οποίο θα είναι 300.

Οι 11 ομάδες της La Liga που φέρεται να έχουν συμφωνήσει είναι οι Μπέτις, Σεβίλλη, Τζιρόνα, Σοσιεδάδ, Μαγιόρκα, Κάδιθ, Αλμερία, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια και Θέλτα, ενώ σε αυτές αναμένεται να προστεθούν και οι προβιβασθείσες Λας Πάλμας, Γρανάδα, Λεβάντε/Αλαβές.

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι αρνητική όμως έως το 2026 θα αγωνίζεται στο «Μοντσουίκ» αφού γίνονται έργα στο «Καμπ Νόου», ενώ Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ δεν συμφωνούν.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε υπήρχαν περιπτώσεις που φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας πλήρωσαν 60 ευρώ για ένα εισιτήριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.