Τσάβι: «Αποφασίζει σε μια εβδομάδα ο Μέσι»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αποφασίσει για το μέλλον του την ερχόμενη εβδομάδα.

Το αφεντικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, επιβεβαίωσε πριν λίγες μέρες ότι ο 35χρονος θα αποχωρούσε από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν. Σήμερα (2/6), το αφεντικό της Μπαρτσελόνα δήλωσε στη Mundo Deportivo ότι ο Μέσι θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες – και τίποτα δεν σταματάει μια επιστροφή στη LaLiga στα μάτια του Ισπανού, παρά τα καλά τεκμηριωμένα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου.

Ο Τσάβι είπε μεταξύ άλλων: «Θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα και τώρα υπάρχουν 200 υποθέσεις. Στο τέλος θα αποφασίσει το μέλλον του και εδώ έχει τις πόρτες ανοιχτές, δεν υπάρχει άλλη συζήτηση. Αν είναι ο προπονητής που πρέπει να δώσει το ΟΚ για να έρθει, έχει το ΟΚ στο 100%». Όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο που βλέπει τον Μέσι, ο 43χρονος είπε: «Λοιπόν, σε πολλές θέσεις μπορεί να προσαρμοστεί μέσα, μπορεί να παίξει ως εξτρέμ, μπορεί να παίξει ως μέσος, μπορεί να παίξει ως ψεύτικο εννιά. , όπου έπαιζε όλη του τη ζωή.

«Στο τέλος, πρέπει να βρεις έναν φυσικό βιότοπο για να βελτιώσεις όλο σου το παιχνίδι, αλλά βλέπω ότι μπορεί να μας βοηθήσει πολύ, νομίζω ότι μας λείπει αυτό το ταλέντο στο τελευταίο τρίτο και ο Λέο σου το δίνει πάντα». Ο Μέσι θέλει να κάνει μια εντυπωσιακή επιστροφή στους καταλανούς γίγαντες, αλλά ο σύλλογος έχει κλειδωθεί σε μια μάχη με τη LaLiga για να δει εάν μια μετακόμιση είναι οικονομικά βιώσιμη.

Η μόνη συγκεκριμένη προσφορά του Μέσι μέχρι στιγμής είναι από τον σύλλογο Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, με την ομάδα με έδρα το Ριάντ να προσφέρει διετές συμβόλαιο αξίας 2 δισεκατομμυρίων λιρών. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας βρίσκεται σε αντίθεση με τη LaLiga τα τελευταία χρόνια για τους οικονομικούς κανόνες και ο σύλλογος, που διευθύνεται από τον πρώην συμπαίκτη του Μέσι, Τσάβι, πρέπει να πάρει πράσινο φως από το πρωτάθλημα για το οικονομικό τους σχέδιο πριν υπογράψει τον σταρ.

Ο Τσάβι και ο Μέσι ήταν συμπαίκτες σε μια επιτυχημένη περίοδο για τη Μπάρτσα και ο Μέσι θα μπορούσε να επιστρέψει στη δουλειά υπό τον Τσάβι, ο οποίος ανέλαβε τη δουλειά του προπονητή στη Μπάρτσα τον Νοέμβριο του 2021, λίγους μόλις μήνες μετά την αναχώρηση του Αργεντινού για την PSG. Ο συνταξιούχος μέσος αποκάλυψε επίσης στη συνέντευξη ότι τα μεταγραφικά σχέδια της Μπαρτσελόνα δεν θα άλλαζαν, ακόμα κι αν ο Μέσι δεν ερχόταν στον σύλλογο.

Ο τελευταίος αγώνας του Μέσι με την PSG θα είναι κόντρα στην Κλερμόν το Σάββατο (22.00, 3/6, Novasports) μια μέρα πριν ολοκληρωθεί η σεζόν της Μπαρτσελόνα στη LaLiga με το ταξίδι της στο Βίγκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.