Τσάβι: «Εξαρτάται από τον Μέσι η επιστροφή του»

Ο Τσάβι επανέλαβε για μια ακόμα φορά, πως για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, πολλά θα εξαρτηθούν από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως αν θέλει να επιστρέψει ο Αργεντινός, τότε θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Παράλληλα, μίλησε για το μέλλον του στην καταλανική ομάδα, αλλά και τις αποχωρήσεις των Πικέ και Αλάμπα τη φετινή σεζόν. Αναλυτικά, ο Τσάβι δήλωσε στο «TV3».

Για τον αν θα γυρίσει ο Μέσι: «Εξαρτάται από εκείνον. Εάν θέλει να έρθει στην Μπάρτσα, θα κάνει τα πάντα. Νομίζω οι συνθήκες είναι σωστές. Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο θα μάς βοηθήσει πολύ, δεν υπάρχει αμφιβολία. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, προσωπικοί και οικονομικοί».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα: «Γνωρίζω πως η Μπαρτσελόνα θα κάνει την προσπάθειά της όσο μπορεί και δε θα υπάρξει πρόβλημα. Ελπίζω να συνεχίσω για πολλά χρόνια, θα καταλήξουμε στην ανανέωση».

Για το τέλος του Πικέ και το “αντίο” του Άλμπα: «Όταν πρέπει να πάρεις αποφάσεις αντίθετες με αυτές που αρέσουν στους ποδοσφαιριστές γίνεται δύσκολο. Έπρεπε να πω στον Πικέ να κάνει στην άκρη, ότι θα παίζει λιγότερο. Ήταν δύσκολο για εμένα ακόμη και να κοιμηθώ. Με τον Άλμπα είχα την αίσθηση πως αποτύγχανα ως φίλος, αλλά πρέπει να θέτεις προτεραιότητα την ομάδα».

Για την υπόθεση Νεγκρέιρα: «Υποφέραμε πολύ από αυτό το θέμα, μας βλάπτει ως οργανισμό. Όμως ξέρουμε ότι ποτέ δεν εξαγοράσαμε διαιτητή. Το μέγεθος της εχθρότητας ήταν μεγάλο σε όλα τα επίπεδα. Αντί να μας αποσυντονίσει, μας ένωσε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.