Ράγιο : Μετά τον Ιραόλα αντίο από Σάντι και Κατένα

Αδειάζει το Βαγέκας. Μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του κόουτς Άντονι Ιραόλα τον δρόμο της εξόδου παίρνουν ο στόπερ Κατένα και ο μέσος Σάντι Κομεσάνια.

Ο κόουτς και ηγέτης Άντονι Ιραόλα αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την Ράγιο Βαγεκάνο και από ότι φαίνεται τον ακολουθούν και δύο βασικά γρανάζια της ομάδας.

Ο βασικός κεντρικός αμυντικός Αλεχάνδρο Κατένα και ο βασικός κεντρικός μέσος Σάντι Κομεσάνια. Παρά τις προσπάθειες του συλλόγου και οι δύο παίκτες αποφάσισαν να μην επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον σύλλογο και όλα δείχνουν ότι αποχωρούν.

Ο Κατένα βρίσκεται στην Ράγιο από το 2019 όταν αποκτήθηκε από την Ρέους και πλέον μετράει 164 επίσημα ματς με την ερυθρόλευκη ενώ ο Σάντι βρίσκεται στην ομάδα από το 2016. Αποκτήθηκε σε ηλικία 19 χρόνων από την Κορούτσο και έχει 218 επίσημα παιχνίδια με την Ράγιο.

“Αγωνίζομαι εδώ επτά χρόνια και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το επόμενο θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι. Ήρθα παιδάκι και φεύγω άντρας” δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Βιγιαρεάλ την προηγούμενη αγωνιστική.

Προτεραιοτητα της Ράγιο είναι η εύρεση προπονητή και μετά η αντικατάσταση δύο σημαντικών παικτών. Τελευταίο ματς της σεζόν με την Μαγιόρκα εκτός έδρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.