Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγεκάνο 2-1: Για τον Βινίσιους στο ρελαντί (hls)

Με το μυαλό στον Βινίσιους η Ρεάλ δυσκολεύτηκε στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στην μαχητική Ράγιο Βαγεκάνο.

Η Ράγιο ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο με τους παίκτες του Αντσελότι προφανώς να έχουν στο μυαλό τους τον Βινίσιους Τζούνιορ που έμεινε εκτός αποστολής και παρακολούθησε τον αγώνα παρέα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ στα επίσημα. Οι ποδοσφαιριστές μπήκαν με φανέλα του Βραζιλιάνου και το 20 στη πλάτη ενώ στο 20ο λεπτό αποθεώθηκε με ένα ζεστό χειροκρότημα.

Στο 31ο λεπτό η Ρεάλ προηγήθηκε με το 18ο φετινό γκολ του Καρίμ Μπενζεμά μετά από γρήγορη συνεργασία με τον Βαλβέρδε και πήγε σβηστά στα αποδυτήρια. Ο Κουρτουά είχε δουλειά και ενοχλήθηκε από τα μακρινά σουτ των φιλοξενούμενων που έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς άγχος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ μπήκε καλύτερα και αποφάσισε να βγάλει ένταση. Φάσεις δεν έβγαλε και αναγκάστηκε να παίξει μπάλα όταν δέχτηκε την ισοφάριση. Ένα δικό της παιδί, ο Ραούλ Ντε Τομάς ήρθε από τον πάγκο για να σκοράρει χωρίς να πανηγυρίσει (1-1, 84ο λεπτό), όμως το ψύχραιμό και εξαιρετικό πλασέ του Ροντρίγκο χάρισε την νίκη στην Ρεάλ που προσπέρασε την Ατλέτικο (παίζει 23.00 με Εσπανιόλ εκτός) και κάθισε στην δεύτερη θέση πίσω από την Μπαρτσελόνα.

Ρεάλ (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ (83′ Τσουαμενί), Αλάμπα, Νάτσο – Καμαβινγκά, Κρόος, Μόντριτς (71′ Ασένσιο) – Βαλβέρδε (63′ Θεμπάγιος), Ροντρίγκο, Μπενζεμά

Ράγιο Βαγεκάνο (Άντονι Ιραόλα): Ντιμιτριέφσκι, Μπαλιού, Λεζέν, Κατένα, Φραν Γκαρθία – Βαλεντίν, Κομεσάνια (63′ Τρέχο), Ουνάι Λόπεθ (83′ Σάλβι Σάντσεθ) – Άλβαρο Γκαρθία (82′ Φαλκάο), Παλαθόν (63′ Τσαβαρία), Καμέγιο (69′ Ραούλ Ντε Τομάς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.