Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε 1-0: Δύσκολη νίκη, αγωνία για τον Καμαβινγκά (hls)

Παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στο μίνι ντέρμπι της Μαδρίτης, η Ρεάλ Μαδρίτης και δυσκολεύτηκε απέναντι στην Χετάφε, αλλά τελικά έφτασε στη νίκη και ανέβηκε ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες επέστρεψε στο βασικό σχήμα ο Μεντί, αλλά δεν ήταν καλός και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα από τον Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό τεχνικό να αγχώνεται ενόψει της ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι στον 2ο ημιτελικό του Champions League, εξαιτίας της αποχώρησης με τραυματισμό στο αριστερό γόνατο του Καμαβινγκά. 

Πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Χοσέ Μπορδαλάς, κινδύνευσε ελάχιστα στο πρώτο 45λεπτο. Ουσιαστικά μόνο μία φορά σε αυτό το διάστημα η Ρεάλ βρέθηκε σε θέση βολής, όταν στο 13ο λεπτό μετά από σέντρα, ο Μάρκο Ασένσιο δεν μπόρεσε να πλασάρει μόνος απέναντι από τον Σόρια. 

Στην επανάληψη ο Αντσελότι επιστράτευσε όλα του τα “όπλα” τον Κρόος, τον Βινίσιους και τον Μόντριτς, αλλά βρήκε το γκολ της νίκης στο 70ο λεπτό, από τον κορυφαίο του παίκτη τον Μάρκο Ασένσιο.

Η Χετάφε έχει χάσει πλέον τους τελευταίους 14 εκτός έδρας αγώνες της εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στη LaLiga, το χειρότερο σερί διαδοχικών ηττών της από έναν μόνο αντίπαλο εκτός έδρας, στην κορυφαία κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.