Κάντιθ – Βαλένθια 2-1: Ήττα και πάλι αγωνία για τις “νυχτερίδες” (hls)


Έχοντας σε εκπληκτική κατάσταση τον Εσπίνο, η Κάντιθ κατάφερε να πάρει το κρίσιμο ματς με αντίπαλο την Βαλένθια στο Νουέβο Μιραντίγια, επικρατώντας με 2-1.

Οι “κίτρινοι” ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, έκαναν κάποιες ευκαιρίες, όχι σπουδαίες, αλλά είχαν το ματς στον έλεγχό τους και άνοιξαν το σκορ με στο 39ο λεπτό με τον Εσκαλάντε. Η Βαλένθια αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν κατάφερε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους να δημιουργήσει ευκαιρίες και το ημίχρονο έφυγε στο 1-0.

Όλοι περίμεναν πως η ομάδα του Μπαράχα θα έμπαινε με ένταση και πάθος στο δεύτερο ημίχρονο ώστε να φτάσει όσο πιο νωρίς γίνειται στο 1-1, αντιθέτως η Κάντιθ ήταν εκείνη που ύστερα από εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Εσπίνο και άψογη ασιστ στον Γκουαρντιόλα έκανε το 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους.

Από το σημείο αυτό και μετά η Κάντιθ έριξε τον ρυθμό της, προσπάθησε να προστατέψει το 2-0, όμως ένα τεράστιο λάθος του τερματοφύλακά της Λεντέσμα, έδωσε την ευκαιρία στον Λίνο να πλασάρει ουσιαστικά σε κενή εστία για να μειώσει σε 2-1 και να βάλει και πάλι την Βαλένθια στο παιχνίδι.

Το γκολ άλλαξε την ψυχολογία των ομάδων και οι φιλοξενούμενοι κατασκήνωσαν στην περιοχή του Λεντέσμα ο οποίος όμως έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 86′ σε κεφαλιά του Λόπεζ, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κόρνερ, ενώ οι νυχτερίδες άγγιξαν το 2-2 στο 93′ όταν με προβολή δύο μέτρα από τη γραμμή και με τον Λεντέσμα εκτός μάχης, ο Εσπίνο σταμάτησε την μπάλα πάνω στη γραμμή με εντυπωσιακό τρόπο κρατώντας το 2-1 και βάζοντας στην… τσέπη το βραβείο του MVP της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.