Ρ.Βαγεκάνο – Οσασούνα 2-1: Νίκη μετά από δύο μήνες (hls)

Η Ράγιο Βαγεκάνο επέστρεψε στις νίκες μετά από τις 6 Φεβρουαρίου και με την πρώτη (σ.σ. νίκη) μετά από οκτώ ματς προσπέρασε την Οσασούνα στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Η Ράγιο Βαγεκάνο ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μετά από οκτώ αγωνιστικές και η ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου έστειλε μήνυμα ότι βρισκόταν στη σωστή κατεύθυνση. Η Οσασούνα πάντως δεν είχε επιτρέψει στους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο, παρά μόνο σε μία περίπτωση, στο σουτ του Φραν Γκαρθία που εξουδετέρωσε ο Αιτόρ.

Στο 40ο λεπτό όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δε μπόρεσε να επέμβει, όταν ο Αριδάνε με προβολή επιχείρησε να σταματήσει τον Τρέχο στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Ίσι Παλαθόν εκμεταλλεύθηκε άσχημη απομάκρυνση του Νάτσο Βιδάλ και με άπιαστο βολέ πραγματοποίησε το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ξεκάθαρα στην Οσασούνα με τον Μόι Γκόμες που πέρασε ως αλλαγή να συμβάλει τα μέγιστα στη διαφοροποίηση της εικόνας του ματς. Κυριάρχησε στον άξονα, συνέδεσε αποτελεσματικά τις γραμμές των φιλοξενούμενων και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ για να μειώσει στο 66ο λεπτό. Η Ράγιο έχοντας θέσει σε πρώτο πλάνο την υπεράσπιση των δύο τερμάτων που είχε πετύχει εκχώρησε την πρωτοβουλία στην Οσασούνα, δεν το πλήρωσε και την προσπέρασε στη βαθμολογία επιστρέφοντας στις νίκες μετά από οκτώ ματς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.