Εσπανιόλ – Θέλτα 1-3: “Όνειρα” 6άδας η ομάδα του Βίγο (hls)


Έχοντας και πάλι ως ηγέτη της τον αγέραστο Ιάγο Άσπας η Θέλτα κατάφερε να πάρει τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς στη Βαρκελώνη με 3-0 επί της Εσπανιόλ. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν σαφώς καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το υπέροχο πλασε του Γκάμπρι Βέιγα.

Η Εσπανιόλ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ αδυνατούσε να δημιουργήσει καταστάσεις απειλής μπροστά στην εστία του Βιλάρ κυρίως γιατί είχε επιλέξει να παίξει με βαθιές μπαλιές ψάχνοντας τον Χοσέλου, κάτι που με ευκολία αντιμετώπισε η Θέλτα.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου σε μία ακόμη αντεπίθεση η Θέλτα κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Καμπρέρα στον Πέρες, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ιάγο Άσπας, κάνοντας το 2-0, με το δικό του 12ο γκολ στη σεζόν.

Στο δεύτερο μέρος η λογική της Θέλτα ήταν απλή, άφησε τη μπάλα στα πόδια των παικτών της Εσπανιόλ κι έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να φανούν ικανοί να αλλάξουν την εικόνα του ματς, παρά μόνο σε μία φάση που αν ο Χοσέλου δεν έχανε το… άχαστο ίσως και να άλλαζε κάτι στη συνέχεια. Ήταν το 59ο λεπτό όταν από γύρισμα του Ρούμπεν Σάντσες η μπάλα πέρασε απ’ όλους, ο τερματοφύλακας Βιλάρ δεν την ακούμπησε και ο Χοσέλου, ουσιαστηκά σε κενή εστία δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 83′ η Θέλτα πέτυχε ένα υπέροχο καθαρά ποδοσφαιρικό γκολ με 6 πάσες έξω και μέσα στην περιοχή, “ζωγράδησαν” και ο Πέρες την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε η Εσπανιόλ ήταν να μειώσει στο 86′ με σκόρερ Γρεχέρα για να κάνει το τέλικο 3-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.