Έλτσε – Βαγιαδολίδ 1-1: Τον … σταυρό τους οι φιλοξενούμενοι (hls)


Ένα απίθανο δεύτερο μέρος για την Έλτσε με ένα γκολ και τουλάχιστον 5 ευκαιρίες δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Βαγιαδολίδ, η οποία σκόραρε πρώτη μόλις στο 4ο λεπτό με πλασέ του Λάριν που βρήκε στον ώμο του Μαγκαλάν και ξεγέλασε τον Έντγκαρ Μπαντίλ.

Από το γκολ και μετά η Έλτσε πήρε την κατοχή, πήρε τη μπάλα στα πόδια της και προσπαθούσε να φτιάξει ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Ασένιο. Στο δεύτερο μέρος η κυριαρχία των γηπεδούχων ήταν εντυπωσιακή έκαναν πάρα πολλές ευκαιρίες με κορυφαίο τον Λούκας Μπογέ.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 96ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Τέτε Μορέντε για να βάλει φωτιά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μέχρι το 102′ που ο Ντε Μέρα σφύριξε το τέλος της αναμέτρησης η Έλτσε έκανε άλλες τρεις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Το παιχνίδι στο τέλος του είχε αρκετά νεύρα με τον Ρόκε Μέσα να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μαγκαλάν και στον χαμό που επικράτησε είδε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα λεπτό μένοντας η Βαγιαδολίδ με 9 παίκτες για 3 περίπου λεπτά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.