Ρεάλ-Εσπανιόλ 3-1: Και τώρα το Clasico! (hls)

Οι Μαδριλένοι δέχθηκαν πρώτοι γκολ, όμως επέστρεψαν στις επιτυχίες, είναι προσωρινά στο -6 από την κορυφή και πηγαίνουν την επόμενη αγωνιστική στο σπίτι της Μπαρτσελόνα.

Η Εσπανιόλ είχε να πετύχει γκολ στο  “Σαντιάγο Μπερναμπέου” από τον Μάιο του 2014 και στο 8′ ο Χοσέλου πάγωσε τη μαδριλένικη εξέδρα με το 9ο γκολ του απέναντι στους “Μπλάνκος” και το 12ο στο τρέχον πρωτάθλημα.

Όμως η ομάδα του Αντσελότι αντέδρασε αποτελεσματικά, φέρνοντας την αναμέτρηση στην ισορροπία στο 22′ με ατομική ενέργεια του Βινίσιους Ζούνιορ, που έφτασε τα 19 γκολ στη σεζόν κι έγινε ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ, αφού 18 έχει ο Μπενζεμά.

Οι γηπεδοούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή προτού ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, αφού στο 39′ ο Τσουαμενί με σπουδαία πάσα βρήκε τον Μιλιτάο στην μικρή περιοχή και ο Βραζιλιάνος σημείωσε το 2-1 με το 4ο γκολ του στη La Liga.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε αξιοσημειώτες φάσεις, πέραν ενός φάουλ του Ροντρίγκο στο 77′ με την μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ασένσιο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 μετά από υπέροχη προσπάθεια του Νάτσο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Καμαβινγκά, Τσουαμενί (74′ Ρούντιγκερ), Κρόος (74′ Θεμπάγιος), Μόντριτς (72′ Ασένσιο), Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Βινίσιους (90′ Ροδρίγες)

Προπονητής: Κάρλο Αντσελότι

Εσπανιόλ: Πατσέκο, Χιλ (69′ Πιερ-Γκαμπριέλ 84′ Βιδάλ), Μόντες, Γόμεθ (85′ Μελαμέδ), Καμπρέρα, Σάντσεθ (75′ Πουάδο), Σόουζα, Γραγέρα (75′ Σουάρεθ), Νταρντέρ, Χοσέλου, Μπρέιθγουεϊτ

Προπονητής: Ντιέγο Μαρτίνεθ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.