Κάντιθ – Χετάφε 2-2: “Θρίλερ” χωρίς νικήτρια (hls)

Η Κάντιθ επέκτεινε το εντός έδρας αήττητο σερί στα δέκα ματς όμως έχασε τη νίκη που κρατούσε στην κατοχή της μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Ο προπονητής της Χετάφε Κίκε Φλόρες έμεινε αήττητος για έκτο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Ανδαλουσίας

Οι δύο ομάδες με το χαμηλότερο μέσο όρο κατοχής και τις λιγότερες τελικές προσπάθειες άνοιξαν το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στη Λα Λίγκα, σε ματς με εξαιρετικά μεγάλη βαθμολογική σημασία καθώς και οι δύο αναζητούσαν την απομάκρυνση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με τον Αργεντινό τερματοφύλακα Γερεμίας Λεδέσμα να έχει απάντηση στις τρεις επικίνδυνες περιπτώσεις των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ από το τέρμα του Ρουμπέν Σομπρίνο μετά την ασίστ του Ίθα Καρσελέν.

Όλα τα τέρματα του δεύτερου μέρους προέκυψαν από τη λευκή βούλα. Η Χετάφε αρχικά ισοφάρισε στο 61ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Ουνές Ουνάλ, ο οποίος έφτασε τα 11 γκολ στη Λα Λίγκα, ενώ η Κάντιθ ανέκτησε το προβάδισμα στο 80ο λεπτό με τον Ρουμπέν Αλκαράθ. Μάλιστα το κακό ήταν διπλό για τους φιλοξενούμενους καθώς έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στη φάση του πέναλτι, λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας του Ντομίνγκος Ντουάρτε.

Κι ενώ όλοι θεώρησαν ότι η Κάντιθ θα ήταν η νικήτρια στο 15ο λεπτό των καθυστερήσεων η Χετάφε έφτασε στην ισοφάριση με δεύτερη εκτέλεση πέναλτι από τον Ουνάλ, μετά από χέρι του Εσπίνο που εντόπισε ο VAR.

Η Χετάφε συμπλήρωσε δέκα ματς χωρίς νίκη στα ταξίδια της στην Ανδαλουσία, ωστόσο το κέρδος του ενός βαθμού σε παιχνίδι που έδειχνε να έχει χαθεί την αφήνει ικανοποιημένη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.