Ρεάλ Μαδρίτης-Έλτσε 4-0: Εύκολο βράδυ και πάλι στο -8 από την κορυφή (hls)

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν εύκολα της αδύναμης Έλτσε και μείωσαν και πάλι τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στους 8 βαθμούς.

Η Ρεάλ παρουσίασε στο κοινό της το τρόπαιο του πρωταθλητή κόσμου (8η κατάκτηση στην ιστορία της) λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Ραμπάτ και το 5-3 επί της Αλ Χιλάλ, με τον Ασένσιο να ανοίγει το δρόμο της νίκης με ένα γρήγορο γκολ στο 8′ ύστερα από ατομική προσπάθεια.

Οι “Μπλάνκος” ήταν κατά πολύ ανώτεροι και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με προβάδισμα 3 γκολ, χάρη σε 2 πέναλτι του Μπενζεμά στο 31′ και στο 45+2′ με τον Γάλλο να ξεπερνά τον Ραούλ σε ότι αφορά στα γκολ στη La Liga (230 ο Γάλλος έναντι 228 του Ισπανού) και να είναι δεύτερος στη σχετική λίστα των Μαδριλένων πίσω από τα 311 του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο δεύτερο διαδικαστικό ημίχρονο, πέραν του θεάματος που προσέφερε με τις ντρίμπλες του ο Ροντρίγκο, ξεχώρισε το ωραίο γκολ του Μόντριτς που πέρασε ως αλλαγή και σκόραρε στο 80′ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 για τη Ρεάλ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Λουνίν, Καραχάλιο (68′ Οντριοθόλα), Μιλιτάο, Νάτσο, Άλαμπα, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε (68′ Τσουαμενί), Θεμπάγιος (68′ Μόντριτς), Ασένσιο (81′ Αρίμπας), Μπενζεμά (78′ Ντίας), Ροντρίγκο

Προπονητής: Κάρλο Αντσελότι

Έλτσε: Μπαδία, Καρμόνα,Ρόκο (57′ Βερδού), Γκονθάλεθ (73′ Λιρόλα), Μαγκαγιάν, Κλερκ, Γκούτι (58′ Ντιόπ), Γκουμπάου, Εντεκά (66′ Μπογέ), Πόνσε, Φιδέλ (58′ Μορέντε)

Προπονητής: Πάμπλο Ματσίν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.