Ρεάλ Μαδρίτης: Δυσαρεστημένος ο Αντσελότι

Παράπονα για το βαρύ πρόγραμμα της Ρεάλ, εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (2/2) εξ αναβολής αγώνα της La Liga με τη Βαλένθια.

«Είμαστε καθ΄όδον να ξεπεράσουμε τα όρια», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, οι οποίοι έδωσαν συνολικά 8 παιχνίδια τον Ιανουάριο και θα παίξουν άλλα τόσα τον Φεβρουάριο.

«Δεν θα διαλέξουμε παιχνίδια, γιατί σε αυτό το σύλλογο δεν είναι δυνατόν να διαλέγεις παιχνίδια. Αλλά θα δώσουμε “ανάσες” στους παίκτες. Είναι απαραίτητο. Γιατί; Γιατί το πρόγραμμα που μας περιμένει είναι απίστευτο. Η La Liga θέλει να κάνει τις διοργανώσεις της, η ομοσπονδία επίσης, η FIFA, η UEFA… ο καθένας κάνει του κεφαλιού του. Αποτέλεσμα: οι παίκτες δεν μπορούν να έχουν ρεπό. Εμένα μερικές φορές, με ενοχλεί να έχω ρεπό, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να σκεφτούμε ότι, αν δεν ξεκουραστούν οι παίκτες, δεν θα υπάρχει πια θέαμα. Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό», δσήλωσε ο Ιταλός προπονητής.

Η Ρεάλ έπαιξε τον Ιανουάριο δύο ματς στη Σαουδική Αραβία για το ισπανικό σούπερ καπ, συνεχίζει στο κύπελλο, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς ημιτελικούς την Μπαρτσελόνα, ενώ την περιμένει και μία μεγάλη -επίσης διπλή- μάχη με τη Λίβερπουλ, στους «16» του Champions League. Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα θα χρειαστεί να ταξιδέψει στο Μαρόκο για το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.