Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ήθελε Άμραμπατ και έκανε «έξαλλη» την Φιορεντίνα

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ της Φιορεντίνα και της Μπαρτσελόνα με τον Τσάβι να «καλεί επανειλημμένα» τον Σόφιαν Αμραμπάτ την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, προσπαθώντας να τον αναγκάσει να φύγει από την Φλωρεντία.

Οι Καταλανοί προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Μαροκινό διεθνή την ύστατη στιγμή κάνοντας προσφορά δανεισμού με οψιόν αγοράς. Απορρίφθηκε αμέσως από τους Τοσκανούς που δεν ήθελαν να χωρίσουν τους δρόμους με τον διεθνή μέσο. Σύμφωνα με την Il Corriere dello Sport, ο Τσάβι εντάχθηκε στις διαπραγματεύσεις καλώντας τον παίκτη πολλές φορές και προκαλώντας τον θυμό της Φιορεντίνα. Οι διευθυντές της ομάδας της Serie A πιστεύουν ότι η Μπαρτσελόνα δεν συμπεριφέρεται με επαγγελματικό τρόπο, μιλώντας με τον Αμραμπάτ παρόλο που δεν έλαβε το πράσινο φως από αυτούς.

Η Μπαρτσελόνα υπέβαλε προσφορά δανεισμού με δυνατότητα αγοράς σε πακέτο μεταγραφών αξίας 40 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά, η προσφορά δεν ήταν ακόμα αρκετά καλή για τη Φιορεντίνα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Αμραμπάτ ήταν στην κορυφαία ομάδα του τουρνουά στο Παγκόσμιο Κύπελλο πριν από λιγότερο από ένα μήνα. Το timing δεν ήταν επίσης ιδανικό, καθώς η Φιορεντίνα θα χρειαζόταν να βρει αντικαταστάτη με μόλις 24 ώρες να απομένουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. οι Τοσκανοί δεν εντυπωσιάστηκαν επίσης από το πώς η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να πάρει τον παίκτη, με τον Τσάβι που κάλεσε επανειλημμένα τον ποδοσφαιριστή, ​​παρόλο που δεν είχε εξουσιοδότηση από τους Τοσκανούς.

Τέλος, ο Αμραμπάτ δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (31/1) και δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram όπου φαινόταν να πιέζει για μια μεταγραφή στο Καμπ Νόου. Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα (1/2 Novasports) στο Coppa Italia με την Τορίνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.