Τζιρόνα-Μπαρτσελόνα 0-1: Δύσκολη νίκη με σκόρερ τον Πέδρι (hls)

Με γκολ του Πέδρι στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Τζιρόνα.

Χαμηλός ρυθμός και χωρίς ένταση το πρώτο μισό της αναμέτρησης. Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ελέγξει το ματς, όμως δεν δημιούργησε προϋποθέσεις και η εικόνα της ήταν μετριότατη στα πρώτα 45 λεπτά.

Οι παίκτες του Τσάβι απείλησαν με σουτ του Ντεμπελέ στο 15′ μετά από κλέψιμο του Φάτι από πίεση στον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 41′ με τον Πέδρι να εκτελεί πάνω στον Κατσανίγκα. Ο νεαρός μέσος της Μπαρτσελόνα είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς μετά τον τραυματισμό του Ντεμπελέ.

Ο Πέδρι σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 61ο λεπτό και ήταν το 5ο του στη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η Τζιρόνα πίεσε στα τελευταία λεπτά, είχε καλές στιγμές με τους Βίγια και Στουάνι, όμως απέτυχε ν ανικήσει τον Τερ Στέγκεν και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκασανίγκα, Μαρτίνεθ, Χουάνπε (81′ Μαρτίν), Εσπινόσα, Γκουτιέρεθ, Ρομέου, Κόουτο (69′ λ.τ. Βίγια), Ερέρα (59′ Φερνάντες), Γκαρθία, Ρικέλμε (81′ Ρόκα), Καστεγιάνος (69′ Στουάνι).

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Γκαρθία, Μάρκος Αλόνσο (46′ Άλμπα), Μπουσκέτς, Ντε Γιόνγκ, Γκάβι, Ραφίνια (88′ Κεσιέ), Ντεμπελέ (25′ λ.τ. Πέδρι), Φάτι (81′ Μπαλντέ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.