Αλμερία – Εσπανιόλ 3-1: Ανώτερη και νικήτρια (hls)

Η Αλμερία συνέχισε στο θετικό βηματισμό των τελευταίων αγωνιστικών πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη το 2023 απέναντι στην Εσπανιόλ που είχε αισθητό πρόβλημα στη δημιουργία.

Η Αλμερία ήταν καλύτερη από την αρχή του ματς απέναντι στην Εσπανιόλ, κυκλοφορώντας καλύτερα τη μπάλα και απειλώντας το Φερνάντες τον οποίο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να νικήσουν στην τρίτη τελική τους προσπάθεια με τον Λούις Σουάρες που πέτυχε το πρώτο του τέρμα μετά την επιστροφή του στη Λα Λίγκα από τη Μαρσέιγ. Οι φιλοξενούμενοι παρότι βελτιώθηκαν στον τομέα της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας, δεν απείλησαν παρά μόνο στις καθυστερήσεις όταν και πραγματοποίησαν την πρώτη τους τελική στην αναμέτρηση με το Βιδάλ, την οποία εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Το δεύτερο μέρος αποδείχθηκε καταστροφικό για τους φιλοξενούμενους που δέχθηκαν ακόμη δύο τέρματα χωρίς να δείξουν σε κάποιο σημείο ότι μπορούν να αποφύγουν την ήττα καθώς το γκολ που πέτυχαν απλά μείωσε τη διαφορά στις καθυστερήσεις. Η Αλμερία σημείωσε το 2-0 με τον Μπαπτιστάο στο 61ο λεπτό, το 3-0 με τον Πορτίγιο στο 77ο, πριν ο Χοσέλου μειώσει στις καθυστερήσεις με το 11ο φετινό του τέρμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.