Ντάνι Άλβες: Η έξυπνη παγίδα της αστυνομίας για τη σύλληψη του

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, ήταν στο Μεξικό για να εκπληρώσει τα καθήκοντά του με την Πούμα στη Liga του Μεξικού, όταν κυκλοφόρησε η είδηση της καταγγελίας για φερόμενο βιασμό που έχει ασκηθεί εναντίον του.

Επέστρεψε οικειοθελώς στη Βαρκελώνη για να καταθέσει την περασμένη εβδομάδα και έκτοτε αποκαλύφθηκε ότι η καταλανική αστυνομία ακολούθησε συγκεκριμένη πρακτική, για να οδηγήσει τον ποδοσφαιριστή στην επιστροφή του στην Ισπανία, με δική του βούληση.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από τη σύλληψη του ποδοσφαιριστή, τα δημοσιεύματα ανέφεραν, ότι υπήρχαν μόνο καταγγελίες για «σεξουαλική επίθεση» εναντίον του. Ωστόσο, μετά τη φυλάκιση του την περασμένη Παρασκευή, έχουν προκύψει πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τον φερόμενο βιασμό.

Σύμφωνα με τη Marca, αυτή ήταν μια σκόπιμη κίνηση της καταλανικής αστυνομίας, γνωστής τοπικά ως “Mossos d’Esquadra”. Η αστυνομία σύναψε συμφωνία με τον Άλβες και τη δικηγόρο του Μιραϊντά Πουέντε Γουίλσον για να τον κάνει να επιστρέψει οικειοθελώς στη χώρα και να δώσει την κατάθεσή του.
Η αστυνομία φρόντισε ώστε η σοβαρότητα της κατάστασης και η ισχύς των αποδεικτικών στοιχείων και των μαρτυριών από τον καταγγέλλοντα και τους μάρτυρες να κρατούνται κρυφά. Αυτό σημαίνει ότι ο Άλβες ήταν σε θέση να αισθάνεται σχετικά άνετα με την κατάσταση, τόσο ώστε να παραδοθεί οικειοθελώς.

Ο Άλβες οδηγήθηκε σε δικαστήριο της Βαρκελώνης την Παρασκευή και έκτοτε κρατείται στη φυλακή χωρίς εγγύηση. Τώρα αποκαλύφθηκε ότι τα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία ήταν αρκετά για να πείσουν τον δικαστή να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή μέχρι την τελική ετυμηγορία.
Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, οι δηλώσεις του θύματος και των μαρτύρων στο νυχτερινό κέντρο του Σάτον ήταν σαφείς και δεν είχαν ασυνέπειες. Η 23χρονη γυναίκα συνοδευόταν από τον ξάδερφό της και έναν φίλο της και ζήτησαν αμέσως βοήθεια από το προσωπικό μετά τον φερόμενο βιασμό, που όπως λέει έλαβε χώρα μέσα στο VIP μπάνιο του κλαμπ.
Αφού οι υπάλληλοι του κλαμπ αντιλήφθηκαν την καταγγελία, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και συγκεντρώθηκαν καταθέσεις και στοιχεία το ίδιο το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο Άλβες και ένας Μεξικανός φίλος του κάλεσαν την παρέα της γυναίκας σε ένα τραπέζι VIP και στη συνέχεια, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, την παρέσυρε στο μπάνιο όπου έλαβε χώρα ο φερόμενος βιασμός.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν είναι ακόμη σαφές πόσο καιρό θα παραμείνει στη φυλακή ο ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, η Πούμα έλυσε το συμβόλαιό με τον Άλβες την Παρασκευή, μόλις επιβεβαιώθηκε ότι το δικαστήριο βρήκε αρκετά στοιχεία για να τον οδηγήσει στη φυλακή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.