Έλτσε – Οσασούνα 1-1 : Μοιρασμένες εντυπώσεις, γλυκόξυνη “γεύση”.. (hls)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στο Έλτσε ανάμεσα στην ομάδα του Αλικάντε και την Οσασούνα. Αμφότερες τα μοιράστηκαν όλα, μένοντας όμως μάλλον δυσαρεστημένες καθώς πήραν αυτό που ήθελαν!

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο Έλτσε. Η Οσασούνα καλύτερη στο πρώτο μέρος προηγήθηκε με ωραία κεφαλιά του Άβιλα στο 20ο λεπτό κρατώντας τους γηπεδούχους σε ρόλο κομπάρσου για τα πρώτα 35 λεπτά του ματς!

Η Έλτσε άλλαξε εντελώς στην επανάληψη και για ένα 25λεπτο σφυροκόπισε την ομάδα της Παμπλόνα, φθάνοντας στην ισοφάριση με γκολ του Καρμόνα στο 67′ ενώ είχε κι άλλες καλές φάσεις για να κάνει την ανατροπή που όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει!

Εν τέλει οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 που μάλλον δεν τις ικανοποιεί! Η Έλτσε έχασε μια καλή ευκαιρία ώστε να πετύχει την πρώτη της νίκη (!) φέτος στο πρωτάθλημα. με το έργο της ως ουρσγός της βαθμολογίας να είναι πλέον στα όρια του αδύνατου!

Οι Βάσκοι της Οσασούνα ήθελαν τους τρεις πόντους ώστε να μείνουν σε τροχιά πρώτης εξάδας, κόντρα σε έναν υποοδεέστερο – ποιοτικά – αντίπαλο, αλλά δεν τα κατάφεραν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.