Σαμπάολι: Δεν τον «απασχολεί» η περίπτωση Ίσκο

Ο προπονητής της Σεβίλης, Χόρχε Σαμπάολι, ισχυρίστηκε ότι δεν συμμετέχει στη λήψη απόφασης για το μέλλον του Ίσκο στη Σεβίλλη.

Ο Ισπανός μέσος εντάχθηκε στη Σεβίλλη μόλις τον Αύγουστο, αλλά τώρα φαίνεται έτοιμος να αποχωρήσει παρά το γεγονός ότι έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο. Ο Ίσκο, κάποτε βασικός στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στην Εθνική Ισπανίας, έχει αγωνιστεί 19 φορές με τη Σεβίλλη αυτή τη σεζόν, ξεκινώντας 16 παιχνίδια. Συνέβαλε σε τέσσερα γκολ, σκοράροντας ένα και έδωσε τρεις ασίστ.

Πράγματι, ο Ίσκο έχει ήδη παίξει πάνω από τριπλάσια λεπτά (1.264) από ό,τι έπαιξε σε όλη την περασμένη σεζόν με τη Μαδρίτη (406). Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές ότι ο 30χρονος έχει συμφωνήσει να λύσει το συμβόλαιό του. Ερωτηθείς για αυτές τις φήμες, ο Σαμπάολι είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν είναι στο χέρι του η παραμονή του ποδοσφαιριστή. «Η πραγματικότητα με τον Ίσκο είναι μια κατάσταση που δεν με απασχολεί πολύ. Ο ρόλος μου ως προπονητής είναι να δω τι έχω διαθέσιμο και να δουλέψω. Ο Ίσκο έχει μια σπουδαία ποιότητα που έχει αποδείξει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά η απόφαση για το ποιος θα έρθει και ποιος θα φύγει δεν είναι του προπονητή, αλλά του συλλόγου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.