Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ομάδα του προπονητή της

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ εκπλήσσει ευχάριστα και οι αριθμοί του προπονητή της αποδεικνύουν τον λόγο για τον οποίο σταθερά ελκύει τα βλέμματα τα τελευταία χρόνια.

Αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του ισπανικού πρωταθλήματος στον πρώτο γύρο του. Όχι γιατί ανακαλύψαμε ξαφνικά πως είναι καλή ομάδα, αλλά γιατί η Ρεάλ Σοσιεδάδ μοιάζει έτοιμη να κάνει υπερβάσεις φιγουράροντας στην 3η θέση της βαθμολογίας και παρουσιάζοντας σταθερότητα που υπόσχεται… ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ.

Για μια ομάδα που δεν ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύρια σε μεταγραφές και στηρίζεται σε γηγενείς ποδοσφαιριστές, αυτή του Αλγουαθίλ πραγματοποιεί ήδη υπέρβαση σε ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Βρίσκεται πίσω από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και την καταδιώκουν οι Βάσκοι της Μπιλμπάο, η Αρτλέτικο μαδρίτης και η Μπέτις, ομάδα που και πέρυσι έκανε ανάλογη πορεία με τον Πελεγκρίνι στην άκρη του πάγκου.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει νικήσει 8 από τα 14 παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, εκ των οποίων τα 5 εκτός έδρας, ενώ καλείται να βελτιώσει τη συγκομιδή της στα λεγόμενα ντέρμπι προκειμένου να ολοκληρώσει και την υπέρβασή της κατακτώντας θέση στην τετράδα στο τέλος της σεζόν. Μέχρι στιγμής αυτή είναι η και η αδυναμία της, καθώς αγνοεί τη νίκη σε 3 παιχνίδια και μάλιστα στην έδρα της, απέναντι σε  ομάδες της πρώτης εξάδας στη βαθμολογία. Ο Ιμανιόλ Αλγουαθίλ πάντως διαπρέπει στον πάγκο της και έχει καταφέρει να γίνει ο 2ος σε αποτελεσματικότητα προπονητής στην ιστορία του συλλόγου. Βρίσκεται στον πάγκο ήδη σε 199 αγώνες έχοντας απολογισμό 94 νίκες, 51 ισοπαλίες και 54 ήττες. Ποσοστό επιτυχίας 47.2%, το δεύτερο στην ιστορία του συλλόγου πίσω από το 48.5 του Αλμπέρτο Ορμαετσέα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.