Μπιλμπάο – Βαγιαδολίδ 2-0: Μπαλάρα από την ομάδα του Βαλβέρδε

Ίσως να ήταν πολύ λίγα τα τρια γκολ που πέτυχε η Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην Βαγιαδολίδ, με το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που έπαιξε.

Ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια τις τελευταίες αγωνιστικές πραγματοποίησε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία επικράτησε εύκολα με 2-0 της Βαγιαδολίδ στο Σαν Μαμές.

Η Βαγιαδολίδ μπήκε πιο δυνατά και είχε την κατοχή της μπάλα και μόλις στο πρώτο λεπτό θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην Αθλέτικ αλλά το σουτ του Βέισμαν από πλεονεκτική θέση πήγε πολύ άουτ.

Από το δέκατο λεπτό και μετά όμως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε τον έλεγχο του αγώνα και έβαλε σωστά και γρήγορα την μπάλα στο χορτάρι και άρχισε να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Πρώτη καλή στιγμή για τους ερυθρόλευκους του Μπιλμπάο στο 13ο λεπτό με τον Γκουρουθέτα έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το γκολ όμως δεν άργησε να έρθειι, καθώς σε μία άριστα παιγμένη αντεπίθεση, με ιδανικό πάσινγκ γκέιμ, η μπάλα έφτασα στον Ινιάκι Γουίλιαμς που την γύρισε στον Γκουρουθέτα που στην κίνηση πλάσαρε, ο Μάσιπ έδιωξε αρχικά η μπάλα όμως πήγε και πάλι στον Γκουρουθέτα που πλάσαρε σωστά αυτή τη φορά κάνοντας το 1-0.

Άλλες δύο σπουδαίες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο 22′ και στο 25′ με Νίκο Γουίλιαμς και Ντε Μάρκος να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, η εικόνα όμωας της Μπιλμπάο “φώναζε” πως θα έρθει κι άλλο γκολ.

Αυτό έγινε στην αρχή του δευτέρου μέρους και πάλι από τα πόδια του Γκουρουθέτα, με ωραίο διαγώνιο πλασέ ύστερα από πάσα του Σάνσετ. Σπουδαία ευκαιρία για το 3-0 από τον Ινιάκι Γουίλιαμς στο 58′ όμως έσωσε ο Μασίπ το τετ-α-τετ, ένα 3-0 που δεν ήρθε στο 58′, ήρθε στο 79′ με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά του Βιβιάν στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα της Βαγιαδολίδ, μέσα σε αποθέωση για την ομάδα του Βαλβέρδε.

Στο 81ο λεπτό έφτασε κοντά στο 4ο γκολ όμως το πολύ ωραίο και δυνατό σουτ του Βιλαλίμπερ πέρασε χιλιοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μάσιπ. Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για την Αθλέτικ που έφτασε τους 24 βαθμούς και μπαίνει εκ νέου στην 4άδα του πίνακα της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.