Μέσι: Η μεγάλη επιστροφή στη Βαρκελώνη

Η πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα έχει δοθεί τεράστια ώθηση, μετά τις αποκαλύψεις ότι ο Αργεντινός έχει τακτοποιήσει τις διαφορές του με τον πρόεδρο της ομάδας Χουάν Λαπόρτα.

Ο Μέσι έφυγε απότομα από το Καμπ Νόου το 2021 εν μέσω διαφωνιών με το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα και οικονομικής κρίσης, προκαλώντας ρήξη μεταξύ του 35χρονου και του προέδρου των Καταλανών. Σύμφωνα με την Barca Universal, Μέσι και ο Λαπόρτα έχουν «θάψει το τσεκούρι» και τακτοποίησαν τα παράπονά τους πριν από μια πιθανή επανένωση το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Καταλανοί και οι εκπρόσωποι του Μέσι φέρεται να έχουν ήδη ξεκινήσει συνομιλίες για πιθανή επιστροφή στο Καμπ Νόου, με το τρέχον συμβόλαιό του με την Παρί Σαν Ζερμέν να λήγει το 2023. Εν τω μεταξύ, ο Τσάβι Ερνάντεθ επανέλαβε ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ευπρόσδεκτος στη Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι εγκατέλειψε την ομάδα για να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέρει η Daily Mirror.

Η Μπαρτσελόνα δουλεύει για να φέρει τον 35χρονο πίσω στο Camp Nou, καθώς το τρέχον συμβόλαιό του με την γαλλική ομάδα πρόκειται να λήξει το 2023. Ο Μέσι απόλαυσε μια εκπληκτική καριέρα στην Βαρκελώνη έχοντας σκοράρει 672 γκολ για τον σύλλογο. 17 χρόνια στην πρώτη ομάδα, κατακτώντας 10 τίτλους La Liga και 4 τίτλους Champions League.

Νωρίτερα, το Sports Brief ανέφερε ότι η πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα ήταν το θέμα για αρκετές εβδομάδες στην Ισπανία, αλλά ο Τσάβι φαινομενικά δεν ενδιαφέρεται για την επιστροφή του Αργεντινού στο Καμπ Νόου. Ο Μέσι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι μετά τον τερματισμό της 21χρονης σχέσης του με την Μπαρτσελόνα, μετά την κακή οικονομική κατάσταση του συλλόγου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.