Μάρτιν Θουμπιμέντι: Κλείνει τα αυτιά του στο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα

Ο μέσος της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μάρτιν Θουμπιμέντι, διανύει μία περίοδο σπουδαίας φόρμας και έχει αναδειχτεί σε ηγετική μορφή στη μεσαία γραμμή των Βάσκων.

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος, εκτός από την εξαιρετική του δουλειά ανασταλτικά, βοηθάει πλέον και δημιουργικά και είναι χαρακτηριστικό, ότι μετράει δύο ασίστ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στη LaLiga, μία περισσότερη από ότι στα προηγούμενα 79 παιχνίδια του στη διοργάνωση.

Ο Θουμπιμέντι πήρε αποστάσεις από τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με μια καλοκαιρινή μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, καθώς τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν ότι ο 23χρονος αποτελεί τον κορυφαίο στόχο της Μπαρτσελόνα για να αντικαταστήσει τον Μπουσκέτς την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, παρόλο που είναι η προτιμώμενη επιλογή του Τσάβι, ο Θουμπιμέντι φαίνεται να έχει αφιερώσει το άμεσο μέλλον του στη Σοσιεδάδ.

«Ναι, ελπίζω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου», είπε ο Θουμπιμέντι στην Cadena SER. «Η αρμονία είναι πολύ καλή. Είναι θέμα χρόνου. Τώρα πρέπει να επικεντρωθώ σε όλα τα παιχνίδια που έρχονται. Δεν ανησυχώ για τη Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που έρχεται, το οποίο είναι πολύ πολύ δύσκολο».

Ο 23χρονος μέσος έχει συμβόλαιο με τη Σοσιεδάδ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με αυτή τη συμφωνία να περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης 60 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, η βασκική ομάδα, ελπίζει να επεκτείνει τη συμφωνία της με τον παίκτη μέχρι το 2027 και να αυξήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης στα 90 εκατομμύρια ευρώ. Όσο για τον Μπουσκέτς, έχει συνδεθεί έντονα με μια μεταγραφή στο Major League Soccer, αν και ο βετεράνος μέσος αρνήθηκε ότι έχει πάρει απόφαση για το μέλλον του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.