Εσπανιόλ-Ράγιο Βαγεκάνο 0-2: Της ταιριάζει η Βαρκελώνη! (hls)

Μετά την ισοπαλία στην έδρα της Μπαρτσελόνα, οι Μαδριλένοι επέστρεψαν στην Καταλωνία για να πάρουν το τρίποντο στην έδρα της Εσπανιόλ, η οποία σημάδεψε 3 φορές το δοκάρι.

Το πρώτο ημίχρονο στο “Κορνεγιά Ελ Πρατ” χαρακτηρίστηκε από την ένταση, τα φάουλ, τις αποβολές αλλά κι ένα πανέμορφο γκολ.

Οι Μαδριλένοι έμειναν με 10 αφού ο Λεζέν δέχθηκε 2 κίτρινες κάρτες σε διάστημα 3 λεπτών και άφησε την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές.

Το ίδιο όμως συνέβη και στους γηπεδούχους στο 30′ (μέσω VAR) αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γόμεθ για μαρκάρισμα εκτός φάση στον Καμέγιο.

Και στο 40′ ήρθε το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες, με τον Ίσι Παλαθόν να εκτελεί με πάσα ένα φάουλ στα 25 μέτρα από την εστία των Καταλανών, ο Λόπεθ έδωσε με την μία στον Ισπανό χαθ ο οποίος με σπουδαίο πλασέ εκτός μεγάλης περιοχής πέτυχε με ονειρικό τρόπο το 0-1.

Στο 49′ ο Καμέγιο έχασε την ευκαιρία να πετύχει το 0-2, κάτι που έκανε 10 λεπτά αργότερα προ κενής εστίας ο Σις ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Άλβαρο Γαρθία.

Οι Καταλανοί δεν τα παράτησαν, αλλά ήταν άτυχοι αφού είχαν δοκάρι με τον Εξπόσιτο στο 65′ και με τον Πουάδο στο 83′ και στο 90′.

Αυτή είναι η 5η διαδοχική νίκη των Μαδριλένων επί των “Πέρικος” σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία.

Εσπανιόλ: Λεκόντ, Χιλ, Γόμεθ, Καμπρέρα (αρχ.), Ολιβάν (77′ Κολεόσο), Σόουζα, Εξπόσιτο (77′ Μπάρε), Σάντσεθ (64′ Πουάδο), Μελαμέδ (35′ Kαλέρο), Νταρντέρ, Χοσέλου

Προπονητής: Ντιέγο Μαρτίνεθ

Ράγιο Βαγεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Λεζέν, Κατένα, Φραν Γαρθία, Σις, Λόπεθ (85′ Σουάρεθ), Παλαθόν (57′ Βαλεντίν), Τρέχο (αρχ.) (58΄Σάλβι Σάντσεθ), Αλβ. Γαρθία (85′ Εντεκά), Καμέγιο (74′ Φαλκάο)

Προπονητής: Άντονι Ιραόλα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.