Μπαρτσελόνα-Ράγιο Βαγεκάνο 0-0: Άλλο τα φιλικά, άλλο τα επίσημα (hls)

Η Μπαρτσελόνα που είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα στην περίοδο της προετοιμασίας, κόλλησε στο μηδέν απέναντι στην "ψυχωμένη" Ράγιο, στο κατάμεστο Καμπ Νου στο ντεμπούτο υου Λεβαντόφσκι.

Οι Καταλανοί ξεκίνησαν νωθρά, με τους παίκτες του Ιραόλα να κλείνουν τους διαδρόμους και να μην επιτρέπουν “καθαρές” φάσεις στην εστία του Ντιμιτριέφσκι. Ραφίνια και Πέντρι δοκίμασαν εκτός περιοχής αλλά άουτ, με τη μεγάλη φάση να είναι για τους Μαδριλένους οι οποίοι στο δεύτερο των καθυστερήσεων είδαν τον Τερ Στέγκεν να βγάζει το τετ α τετ του Άλβαρο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με τον Λεβαντόφσκι να έχει μόλις 2 επαφές στην περιοχή της Ράγιο σε όλο το 45λεπτο. Στο 52′ ο Καμέγιο ακούμπησε το 0-1 αλλά καθυστέρησε να πλασάρει, με την Μπαρτσελόνα να ανεβάζει την κατοχή της πάνω από 70% έκτοτε.

Όσο περνούσε η ώρα ο Τσάβι έφερνε στο παιχνίδι όλο και περισσότερους επιθετικούς, αλλά λύση δε βρέθηκε παρά την ταυτόχρονη παρουσία Λεβαντόφσκι, Ομπαμεγιάνγκ, Φάτι και Ντεμπελέ στο ματς. Ο Λεβαντόφσκι είχε την καλύτερη στιγμή του στο 82′ όταν σούταρε με δύναμη άουτ και 2 λεπτά αργότερα έφτιαξε τη φάση για τον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος νίκησε τον Ντιμιτριέφσκι, αλλά πάνω στη γραμμή ο Κατένα απομάκρυνε.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπουσκέτς, ενώ 2 λεπτά αργότερα το γκολ της Ράγιο ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που η Μπαρτσελόνα αποτυγχάνει να βρει τα δίχτυα της Ράγιο, μετά τις περυσινές ήττες με 1-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.