Λεβαντόφκσι: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι πήρα εδώ και τι έζησα»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, βρέθηκε στο Μόναχο και αποχαιρέτισε τους πρώην συμπαίκτες του καθώς και τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, βρέθηκε στο Μόχανο και αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του καθώς και τους ανθρώπους της Μπάγερν.

Ο Πολωνός μπορεί να μην αποχώρησε με τις καλύτερες συνθήκες από την Μπάγερν εξαιτίας του τρόπου που αμφότερες πλευρές χειρίστηκαν την μεταγραφή με τον Λεβαντόφσκι ν΄αναφέρει πως υπήρξε πολλή «πολιτική» από την πλευρά του συλλόγου που «προσπαθούσε να βρει επιχείρημα» για να τον πουλήσει.

Ο Πολωνός επιθετικός, ο οποίος σημείωσε 344 γκολ για τη Μπάγερν σε 375 αγώνες, εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα με μια συμφωνία αξίας 45 εκατομμυρίων ευρώ τον περασμένο μήνα.

Η Μπάγερν με τη σειρά της είπε ότι η κατάσταση είχε προκληθεί από τον παίκτη, που ζήτησε να φύγει παρόλο που είχε συμβόλαιο μέχρι το 2023.

«Όλα είναι καλά. Τους συνάντησα όλους και τους ευχαρίστησα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι πήρα εδώ και τι έζησα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Η περασμένη εβδομάδα ήταν λίγο περίπλοκη, αλλά μερικές φορές αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου».

Ο Λεβαντόφσκι κέρδισε σχεδόν όλους τους εγχώριους και διεθνείς τίτλους συλλόγων με την Μπάγερν, συμπεριλαμβανομένων οκτώ πρωταθλημάτων, τριών Κυπέλλων Γερμανίας, το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων μεταξύ άλλων.

Είναι ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών της Bundesliga πίσω από τον αείμνηστο Γκερντ Μίλερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.