Μπαρτσελόνα: Έβαλε 100 εκατομμύρια στα ταμεία της, αλλά…

Η συμφωνία των Καταλανών για άμεσα έσοδα!

Το 25% των οπτικοακουστικών δικαιωμάτων των Barça studios στην εταιρεία Socios.com για 100 εκατομμύρια ευρώ πούλησε η Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε την Δευτέρα (1/8) ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, στην προσπάθεια που κάνει ώστε να βρει έσοδα.

Τα Barça Studios έχουν τη δημιουργία, παραγωγή και εμπορευματοποίηση της οπτικοακουστικής παραγωγής της Μπαρτσελόνα που περιλαμβάνει τη διαχείριση του τηλεοπτικού καναλιού του συλλόγου Barça TV. Με αυτή της την κίνηση η καταλανική ομάδα προσπαθεί να αυξήσει τα έσοδά της, προκειμένου να αντισταθμίσει τις απώλειες, να μειώσει το χρέος της και να εκπληρώσει τους κανόνες του οικονομικού Fair Play της La Liga.

Να σημειωθεί πως η συμφωνία έρχεται αφότου ο σύλλογος πούλησε τον περασμένο μήνα ένα επιπλέον μερίδιο 15% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του από τη La Liga στον αμερικανικό όμιλο Sixth Street, δίνοντάς του συνολικό μερίδιο 25%. Τέλος να υπενθυμίσουμε τη συμφωνία χορηγίας φανέλας και γηπέδου με τη Spotify αντί 280 εκατομμυρίων ευρώ, που παράλληλα ενέκρινε τον Δεκέμβριο οικονομικά σχέδια για την ανακαίνιση του «Καμπ Νόου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.