Τσάβι: «Δεν ξέρω αν θα μείνει ο Ντε Γιονγκ…»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι, αποκάλυψε ότι δεν γνωρίζει εάν ο Φρένκι ντε Γιονγκ θα παραμείνει στον σύλλογο μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συμφωνήσει με το ποσό των 85 εκατομμυρίων ευρώ με τους καταλανούς για τον Ολλανδό μέσο, ​​αλλά η συμφωνία καθυστερεί λόγω της επιμονής του Ολλανδού να πληρωθεί περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, σε χρωστούμενους μισθούς.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Ζοάν Λαπόρτα έχει δηλώσει ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει τον Ντε Γιονγκ στο «Camp Nou», αν και παραδέχτηκε ότι αυτό μπορεί να μην είναι δυνατό.

Και ο Τσάβι επιβεβαίωσε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν αμφιβολίες για το αν ο Ντε Γιονγκ θα παραμείνει στην Καταλονία την επόμενη σεζόν. Σε δηλώσεις του ο νεαρός προπονητής τόνισε ότι η ιδέα του να τον παίξει ο Ολλανδός μέσος ως σέντερ μπακ στα προηγούμενα φιλικά, δεν πρέπει να εκληφθεί ως ένδειξη ότι δεν είναι στα σχέδια του για την επόμενη σεζόν.

«Δεν ξέρω αν (ο Ντε Γιονγκ) πρόκειται να μείνει εδώ. Υπάρχει ακόμη χρόνος και πολλά πράγματα μπορούν ακόμα να συμβούν», είπε ο Τσάβι μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα με σκορ 2-0 επί των New York Red Bulls.
«Αυτή τη στιγμή είναι μέλος της ομάδας, όπως όλοι. Το γεγονός ότι έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός στα άλλα παιχνίδια δεν είναι σημάδι ότι θα φύγει. Δεν χρειάζεται να στέλνω μηνύματα στο γήπεδο. Μπορώ να μιλήσω απευθείας με τους ποδοσφαιριστές μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.