Μπαρτσελόνα : Στην Βαρκελώνη ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο (vid)

Ο Ζόρζε Μέντες βρίσκεται στην Βαρκελώνη και έχει συνάντηση την Τρίτη με τον πρόεδρο των μπλαουγκράνα Ζοάν Λαπόρτα. Φήμες ακόμη και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δεδομένα.

Όπως βλέπετε και από τα πλάνα των Ισπανών ο Πορτογάλος ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες βρίσκεται στην Βαρκελώνη και είναι επίσης σίγουρο ότι θα έχει συνάντηση με τον Ζοάν Λαπόρτα.

Αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι ο λόγος της συνάντησης καθώς εκτός του Κριστιάνο έχει πολλούς ποδοσφαιριστές που αρέσουν στην Μπάρτσα.

Φημολογία

Στην Αγγλία υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι κανείς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν γνωρίζει αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ταξιδέψει με την ομάδα στην Αυστραλία την Παρασκευή για την συνέχιση της προετοιμασίας.

Εκτός από την Τσέλσι… υπάρχει ενόχληση στον ατζέντη του παίκτη και από Μπάγερν Μονάχου, Νάπολι και Μπαρτσελόνα. Αυτό που θέλουν στην Γιουνάιτεντ είναι να λυθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα με τον Πορτογάλο για να συνεχίσει την δουλειά του ο Τεν Χαγκ και να ξέρει ο σύλλογος αν χρειάζεται ακόμη έναν παίκτη για την επίθεση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.