Ρεάλ Μαδρ. : Ο Μόντριτς άνοιξε ξανά την πόρτα στον Μπαπέ

Ο Λούκα Μόντριτς με δήλωσή του έδωσε ξανά πιθανότητες στο να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον η μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κροάτης μέσος Λούκα Μοντριτς ήταν αινιγματικός σε δηλώσεις του σε Κροατικά μέσα ενημέρωσης και άνοιξε την πόρτα για να υπάρξει στο μέλλον νέο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κιλιάν Μπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν.

“Ο Μπαπέ αποφάσισε ότι αποφάσισε, είναι δικαίωμά του και θα ζήσει με την απόφασή του. Η ζωή συνεχίζεται. Όλοι πιστεύαμε ότι θα έρθει σε εμας, αλλά δεν έγινε, ε και; Δεν θα “σταυρώσουμε” τον ανθρωπο. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά, όπως λέω πάντα, σε κάθε περίπτωση κανένας παίκτης δεν είναι πιο σημαντικός από την ομάδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο, πάνω από κάθε παίκτη και αυτό θα ισχύει πάντα. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί αύριο και σίγουρα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει σε τρία ή τέσσερα χρόνια. Ο χρόνος θα δείξει”.

Ο Μόντριτς μίλησε και για τον προπονητή του Κάρλο Αντσελότι.

“Στο πρωτάθλημα ξεκινήσαμε καλά την χρονιά και όλα πήγαν καλά. Ένας νέος, παλιός προπονητής ήταν στον πάγκο και βρήκε αρκετούς παίκτες εκεί από την πρώτη θητεία του. Αυτό έκανε πιο εύκολη την προσαρμογή του μετά τα σπουδαία χρόνια που είχαμε με τον Ζιντάν. Ο Αντσελότι έφερε ηρεμία, σταθερότητα και δημιούργησε αποδυτήρια που υπήρχε αμοιβαία εμπιστοσύνη και πίστη του ενός στις ικανότητες του άλλου”.

Στα 36 του ο Λούκα Μόντριτς μπαίνει σε μια σεζόν όπου θα ξεπεράσει τα 300 παιχνίδια στην Λα Λίγκα καθώς βρίσκεται στην Ρεάλ Μαδρίτης πάνω από δέκα χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.