Μπαρτσελόνα: Προσπάθειες για τη μείωση του χρέους

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αναζητεί λύσεις, για να μειωθεί ακόμα περισσότερο το χρέος της ομάδας.

Σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο, η διοίκηση Λαπόρτα θέλει να εξοικονομηθούν 160 εκατομμύρια ευρώ τη νέα σεζόν, προκειμένου να πέσει το χρέος. Η εφημερίδα “Sport” αναφέρει πως η καταλανική ομάδα ξοδεύει σε μισθούς περίπου 560 εκατομμύρια ευρώ και στόχος της είναι να εξοικονομήσει από εκεί χρήματα.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Εντουάρ Ρομέου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Τα μισθολογικά μας πρέπει να είναι περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ, ίσως λίγο παραπάνω, αλλά λίγο παραπάνω. Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε τον σύλλογο σε ακόμη χειρότερη κατάσταση από ό,τι τον παραλάβαμε για να έχουμε όλους τους παίκτες που ζητάει ο κόσμος. Δε θα κάνουμε τίποτα τρελό ούτε θα θέσουμε τον σύλλογο σε κίνδυνο”.

Και συμπλήρωσε: “Η Μπάρτσα θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της επειδή έχουν υπογραφεί, αλλά θα διαπραγματευτούμε μειώσεις των μισθών. Ας ελπίσουμε οι παίκτες να καταλάβουν την κατάσταση. Το μισθολόγιό μας είναι στα 560 εκατομμύρια ευρώ και πρέπει να μειωθεί 400 εκατομμύρια ευρώ. Ίσως και λίγο παραπάνω, αλλά όχι πολύ… περισσότερο. Για να είναι βιώσιμη ομάδα χρειαζόμαστε περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ. Με αυτό το ποσό -συγκρατώντας τα συνηθισμένα έξοδα- θα μπορούμε να είμαστε σε θέση για να δημιουργήσουμε κέρδη και πλεόνασμα για να τελειώσουμε με το χρέος που έχουμε. Πρέπει να ενεργοποιήσουμε τους μοχλούς για να λύσουμε το πρόβλημα τώρα, αλλά είναι επίσης σημαντικό οι διάφοροι συνεργάτες που έχουμε να μας φέρουν περισσότερα χρήματα στο μέλλον”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.