Βαλένθια – Θέλτα 2-0 : Νίκη σε άδειο γήπεδο

Ο κόσμος άφησε άδειο το Μεστάγια για να διαμαρτυρηθεί για τον ιδιοκτήτη της Βαλένθια. Μέσα στο γήπεδο οι παίκτες του Μπορδαλάς νίκησαν δίκαια 2-0 την Θέλτα.

Έξω από το γήπεδο ήταν περισσότερος κόσμος. Οι οπαδοί της Βαλενθια διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τον ιδιοκτήτη Πίτερ Λιμ, για ακόμη μια φορά.

Στον αγωνιστικό χώρο το μόνο κίνητρο ήταν οικονομικό. Η διαφορά της ένατης από την ενδέκατη θέση είναι 1,8 εκατομμύριο και για την Βαλένθια, έστω αυτά τα χρήματα, είναι σημαντικά.

Η ομάδα του Πέπε Μπορδαλάς ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια με πρωταγωνιστή τον Μάξι Γκόμες ο οποίος σκόραρε ξανά απέναντι στην πρώην ομάδα του (28′) ενώ έκανε και την σέντρα από την οποία προήλθε το αυτογκόλ του Αραούχο (60′) για το τελικό 2-0.

Βαλένθια (4/4/2) : Ντομένεκ – Φουλκιέ, Γκαμπριέλ, Ντιακαμπί (84′ Ράτσιτς), Γκαγιά – Κορέια (68′ Μάριο), Σολέρ, Μορίμπα, Χιλ (46′ Τσερίσεβ) – Μάρκος Αντρέ (68′ Γκέντες), Μάξι Γκόμες (77′ Μούσα)

Θέλτα (4/1/3/2) : Διτούρο – Κέβιν (70′ Μουρίγιο), Αϊντού, Αραούχο, Χάβι Γκαλάν – Ντένις – Σολάρι (52′ Βέιγκα), Μπράις (85′ Φοντάν), Νολίτο (70′ Πινέδα) – Ιάγκο Άσπας, Γκαλιάρντο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.