Ράγιο Βαγιεκάνο – Λεβάντε 2-4: “Αντίο” με το κεφάλι ψηλά! (hls)

Το "κύκνειο άσμα" της Λεβάντε στη La Liga ήταν… δυνατό και οι Βαλενθιάνοι αποχαιρέτησαν την κατηγορία με το εμφατική 4-2 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο στη Μαδρίτη.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Το “κύκνειο άσμα” της Λεβάντε στη La Liga ήταν… δυνατό και οι Βαλενθιάνοι αποχαιρέτησαν την κατηγορία με το εμφατική 4-2 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο στη Μαδρίτη.

Πρόσωπο του αγώνα ο Κόκε της Λεβάντε, ο οποίος σκόραρε απέναντι στην πρώην του ομάδα, δεν πανηγύρισε, δάκρυσε και αποθεώθηκε από το κοινό της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με όρεξη στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Άλβαρο Γκαρθία, ενώ η Λεβάντε ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μελέρο στο 26′. Οι Βαλενθιάνοι σημείωσαν το δεύτερο τέρμα τους στο 44′ με τον Μάρτι και έκαναν το 3-1 στο 46ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μελέρο.

Στο 59ο λεπτό, ο Μπεμπέ ανατράπηκε στην περιοχή της Λεβάντε, ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί και στην κόντρα επίθεση ο Μοράλες σκόραρε. Όμως η φάση εξετάστηκε στο VAR, ο ρέφερι ακύρωσε το τέρμα και αποφάσισε ότι υπήρχε πέναλτι στην ανατροπή του Μπεμπέ. Ο Γουαρδιόλα ανέλαβε την εκτέλεση στο 61ο λεπτό και μείωσε σε 3-2 για τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η Λεβάντε (έχει ήδη υποβιβασθεί) έπαιξε ελεύθερο παιχνίδι και στο 76ο λεπτό βρήκε και τέταρτο τέρμα με κεφαλιά του Κόκε, ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους της Ράγιο Βαγιεκάνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.